Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO OSTAJE
Povratak na članak

Prvi čovjek Bayerna: Nemam osjećaj da Kovač ima s tim problema!

- Bundesliga je sada opet zabavna. Situacija je sada vrlo napeta. Uvijek smo govorili da će doći vrijeme kada mi više nećemo biti prvaci, ali ćemo držati prvenstvo do kraja napetim.

Komentari 1

DU
Deleted user
04:54 12.11.2018.

Nije to hrvatska repka,pa da novinarčići smjenjuju trenera. Bayern je institucija i utakmica protiv Borussie je ppkazala svu ljepotu nogometa( gledao sam),ali i svu bijedu suđenja. Niko je taktički nadmudrio trenera Borussie,ali onako dosuđen penal na Reusu je bio za žuti karton glumcu. Borussia sr dva puta vraćala,a da nije bilo tog penala,nakon 2:0 ne bi imali šanse, Niko je pronašao igru i rezultati će doći. Nijemci poštuju rad i znaju da će rezultat doći. Zato i jesu u svemu među tri najjače nacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.