Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova atrakcija

Protiv Bjelovara imali bolji posjet i od nogometaša!

Rukomet Karlovac
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
02.12.2009.
u 14:21

Do kraja polusezone ostala su tri kola, a Karlovačka banka u sljedeće dvije utakmice planira dvije pobjede i priključak vrhu ljestvice Premijer Dukat lige.

Prije samo tri tjedna situacija u karlovačkom rukometnom prvoligašu bila je gotovo dramatična. Niz poraza gurnuo je momčad gotovo na samo dno Premijer Dukat lige, a uoči ključnih susreta momčad su poharale ozljede i gripa. Đanković je definitivno otpao za ovaj dio sezone, priključio mu se Dino Štrucelj, koji je nakon gripe zaradio upalu pluća.

Debitant oduševio

Upravo u tom trenutku slijedili su ogledi s momčadima iz donjeg dijela ljestvice, koji su mogli donijeti uspon, ali i potpuni pad. U momčad je silom prilika uključen šesnaestogodišnji Ivan Bačić, i već u prvoj utakmici rukometaši Karlovačke banke, kao i mladi Bačić, oduševili su gledatelje. Dubrava je svladana s visokih 32:21, a šesnaestogodišnji debitant postigao je 10 golova!

Uslijedila je iznimno važna pobjeda na gostovanju u Splitu - slavili su Karlovčani sa 28:23, u ligi u kojoj su uspjesi na gostovanjima vrlo rijetki, pa onaj protiv izravnog konkurenta znači dvostruko više.

Karlovac je opet zavolio rukomet, a proteklog vikenda dogodilo se i "nemoguće" - na utakmici protiv Bjelovara bilo je više navijača nego na prvoligaškoj nogometnoj utakmici Karlovca i Međimurja! Jasno, uzrok su i skupe ulaznice za jedinu natkrivenu tribinu i hladan i kišovit dan, ali u svakom slučaju nakon praznog Čavlekova stadiona bilo je lijepo vidjeti odlično popunjene tribine ŠSD-a Mladost.

I utakmica je ponudila puno neizvjesnosti i, na kraju, zadovoljstva gledateljima.

Preokret u nastavku

U prvom dijelu rukometaši Karlovačke banke pružili su možda i najlošiju partiju ove sezone. Vodili su gosti s pet pogodaka prednosti, na odmor se otišlo sa 10:13 u korist Bjelovara. No, u drugom dijelu potpuno drukčija slika - siloviti naleti domaćih rukometaša doveli su do potpunog preokreta i pobjede 26:25, koja je Karlovačku banku učvrstila u sredini ljestvice, s minimalnim zaostatkom za četvrtoplasiranom Siscijom. Upravo dvije sljedeće utakmice - gostovanje kod Medveščaka i domaći susret s Metkovićem - prigoda su za nove dvije pobjede i priključak samom vrhu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije