Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA LI IPAK NEČEGA?

Prosinečki se u Zagrebu našao sa Slavenom Žužulom

'SPECIJAL MAX 26.06.2012., Rogla, Slovenija - Trener Crvene Zvezde Robert Prosinecki s klubom na pripremama. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
11.10.2012.
u 20:09

Ulična su naklapanja otišla tako daleko da se govori kako je Prosinečki tražio 350.000 eura po sezoni, a Žužul je spreman dati 250.000

Iz redova Splita na sve kalkulacije o dolasku Roberta Prosinečkog na mjesto trenera jasno su poručili: nije bilo nikakvih kontakata. Ulična naklapanja otišla su tako daleko da se već čulo kako je Prosinečki od Splita tražio 350 tisuća eura, a da mu je predsjednik Slaven Žužul bio spreman platiti 250 tisuća eura po sezoni.

– Ma, ne da mi se i vama objašnjavati, to je obična glupost, ni s kim iz Splita nisam kontaktirao – pomalo nam je nervozno rekao Žuti.

Ipak, istina je da su se donedavni trener Crvene zvezde i Splitov predsjednik ujutro našli u Zagrebu. Razgovor je bio kratak, ali konkretan i Prosinečki bi se trebao očitovati o ponudi sljedećih dana. Braća Slaven i Jozo Žužul u četvrtak su krenuli prema Zagrebu nekim drugim poslom, s njima su bili i inženjeri, odvjetnici. Žužuli su u Zagrebu bili zbog poslova Skladgradnje. No, usput su obavili i prve razgovore s velikom zvijezdom koju žele dovesti na trenersku klupu. Kod Žužula nikad ništa nije sigurno, Splitov predsjednik često zna iznenaditi svojim potezima. Ono što je sigurno jest da Slaven Žužul ima velike ambicije.

Ključne riječi

Komentara 4

SE
sestrićna
20:37 11.10.2012.

blago njima..sad će naučit i ekavicu u splitu..

OB
-obrisani-
22:37 11.10.2012.

A sa čijim parama ovaj dotični plaća robia sa svojom lovom iz đepa, nasljedstvom od djedovine il s našom lovom....biće da je ovo zadnje....ihaaaaa aaa jesmo jadni, jadni da nemožemo bit jadniji...

OB
-obrisani-
08:49 12.10.2012.

Veliko je pitanja je li Prosinečki tražio 350.000 eura po sezoni da ga prime ili je toliko ponudio da mu daju šansu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije