Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI RAČUNI

Prosinečki beogradskom slikaru duguje 45 tisuća eura

Robert Prosinečki
telegraf.rs
24.10.2012.
u 12:50

Žuti još nije podmirio deset slika koje je uzeo prije 17 godina, pa ugledni slikar podiže prijavu

Poznati akademski slikar Predrag Peđa Gavrović podnijet će tužbu protiv Roberta Prosinečkog jer mu Žuti nije platio deset slika koje mu je poslao još prije 17 godina. Srpski Sport piše kako mu Prosinečki duguje ukupno 45  tisuća eura jer su se s godinama nagomilale i kamate.

– Tada je Zvezda bila prvak Europe pa sam Prosinečkom poklonio jedan akvarel. Njemu se ta gesta dopala pa je nekoliko godina poslije htio kupiti još mojih slika iz ciklusa ''Rock idoli''. Poslao sam mu ih deset, a to su bili portreti Michaela Jacksona, Davida Bowieja, Keitha Richardsa, Micka Jaggera... Prosinečki je dao 1500 dolara kao predujam i rekao da će ostatak dati za 12 mjeseci – rekao je Gavrović.

Kada se Žuti vratio u Beograd da bude trener Zvezde, slikar je tražio novac novac koji mu pripada. Gavrović kaže da ga je pri prvom susretu s Robijem izbacilo osiguranje stadiona te da mu je poslije dao u dva navrata po tisuću eura. Kako je Žuti rekao Gavroviću da nema novca za slike, ovaj je tražio da mu ih vrati, no to se nije dogodilo iako su se dogovorili da slikar po kolekciju dođe u Zagreb. Tamo slika nije bilo.

– Rekao je da će sve srediti, no nakon što je otišao iz Beograda više se ne javlja. Ne znam ima li Robi zaista želju da mi ih vrati ili da ih plati, no mene sada ne zanima vraćanje slika. Podnijet ću krivičnu prijavu i želim samo novac, 45 tisuća eura! – zaključio je Gavrović.

>> Prosinečki izgubio u debiju na klupi Kayserispora

Ključne riječi

Komentara 10

MI
mica1111
13:04 24.10.2012.

...pa valjda je već nastupila zastara...da 17 godina i sad se probudio...

OB
-obrisani-
13:12 24.10.2012.

Kao privatna osoba mozes samo u roku od godinu dana potrazivati to ovdje nebi proslo. posljikom opomena nesto duze ali ne i tako predugo.. Nakon 17 godina pada u zastaru bez opomena i potrazivanja..

Avatar El Indio
El Indio
13:08 24.10.2012.

Ma nije moguce? Zuco voli Beograd i ne vjerujem da bi mogao tako nesto ucinit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije