Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Prepoznajete mladića koji je 2003. slavio s Balićem, Metličićem i drugima? Danas mu se divi svijet

Luka Modrić
Printscreen Youtube
02.02.2023.
u 10:22

Tada 18-godišnji Modrić je bio s hrvatskom nogometnom U-18 reprezentacijom na pripremnoj turneji u Portugalu. A budući da je rukometaši igrali u blizini, mladi nogometaši su to iskoristili i otišli na utakmicu.

Drugog veljače 2003. godine hrvatski rukometaši osvojili su naslov svjetskih prvaka pobijedivši u finalu Svjetskog prvenstva u Portugalu Njemačku s 34:31. Bio je to veličanstven uspjeh rukometne generacije koju će ljubitelji rukometa zauvijek pamtiti.

Naši rukometaši su 30. siječnja u Rio Maioru svladali Dansku s 33:27 i tako osvojili prvo mjesto u skupini te tako izborili polufinale.

A zanimljivo da je na parketu s Balićem, Metličićem, Lackovićem i ostalima pobjedu nad Danskom slavio - Luka Modrić

Naime, tada 18-godišnji Modrić je bio s hrvatskom nogometnom U-18 reprezentacijom na pripremnoj turneji u Portugalu. A budući da je rukometaši igrali u blizini, mladi nogometaši su to iskoristili i otišli na utakmicu.

Nakon pobjede nad Danskom, mladi nogometaši među kojima je i bio Modrić pridružili su se rukometašima u slavlju na parketu. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu od 11:50.

Rukometaši su nakon toga osvojili svjetsko zlato, a Modrić će kasnije napraviti nevjerojatnu nogometnu karijeru. Proglašen je najboljim igračem svijeta, s Realom je osvojio sve što se može, kao kapetan je Hrvatsku odveo do svjetskog srebra i postao čovjek kojem se divi cijeli svijet.

Komentara 2

DU
Deleted user
23:48 02.02.2023.

"Oj, hrvatska mati, nemoj tugovati!" To je prava ekipa, zlatna generacija koja se pamti. Ovaj video rukometni savez treba gledati svaki dan.

GR
grodar
11:06 02.02.2023.

nenad vetma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije