Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKA

Preminuo sudac napucan pakom u glavu

hokej
GEPA pictures/ Felix Roittner
30.01.2010.
u 18:50

Neimenovani 62-godišnji hokejaški sudac, kojeg su lokalni mediji identificirali kao Rolanda Hedberga, pretrpio je tijekom utakmice udarac pakom u zatiljak i pao na led. Preminuo je u nedugo potom.

Nesreća se dogodila tijekom prve trećine subotnje utakmice juniorskih sastava na sjeveru Švedske. Pak je doletio taman ispod područja stražnjeg dijela glave koji je nesretnom sucu pokrivala kaciga. Jedan mladi igrač podigao ga je pokušavši lobom prebaciti pak u svoju napadačku trećinu terena.

Zasad nije jasno je li sudac podlegao ozljedama od udarca samog ili od udarca glavom pri padu na led.

Iz nadležne su policijske postaje objavili da je stručna pomoć nesretnom 62-godišnjaku pružena na licu mjesta, te da su ga reanimirati pokušali unutar deset sekundi od incidenta. Mrtvim je proglašen po dolasku u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
milton
19:17 30.01.2010.

Jadnog čovika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije