Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Plavi labud'

Prelijepu Osječanku zasipaju komplimentima, fotografiju lajkao i Modrić

Donna Vekić
Foto: https://www.instagram.com/donnavekic/
14.11.2019.
u 13:37

Hrvatska tenisačica odmara se nakon naporne sezone

Prelijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić napravila je predah nakon iscrpljujuće sezone koju je okončala na 19. mjestu. Na njezinu se profilu ovih dana ističu objave s neke egzotične lokacije, vjerojatno Maldiva, a zadnjom je objavom oborila tisuće obožavatelja s nogu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shades of blue 🌊

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

U komentarima su 23-godišnju Osječanku brojni pokušali šarmirati, pa je tako i sama mogla pročitati komplimente u kojima je nazivaju najlješpom sirenom ili plavim labudom.

Objavu su joj lajkali i brojni sportski kolege, također kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, no uživanciji će već sljedećih sati doći kraj.

Donna će se, naime, u petak pojaviti u Zagrebu, u hotelu Esplanade, gdje će održati konferencije za medije. Tom će se prigodom osvrnuti na prethodnu sezonu, ali i najaviti planove za sljedeću.

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
13:58 14.11.2019.

Koga odmara?

DI
Diesel
16:54 14.11.2019.

Da nije zalutala? Dobro je da ju je Luka prepoznao.

IL
ilijan1a
15:41 14.11.2019.

Lijepa cura :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije