Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Finale

Đoković žestoko opsovao Ivaniševića? Strašno što je izgovorio pred svima

Goran Ivanišević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
Autori: Hina, Ivan Pavić
13.11.2019.
u 15:01

Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda obilježena je i jednim 'ispadom' Novaka Đokovića tijekom trećeg seta

Austrijanac Dominic Thiem (ATP - 5.) svladao je drugog tenisača svijeta Novaka Đokovića sa 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) u dvoboju 2. kola skupine "Borg" te tako osigurao prvo mjesto i plasman u polufinale i istodobno pretvorio meč 3. kola Federer – Đoković u dvoboj za drugo mjesto.  

Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda obilježena je i jednim ispadom Novaka Đokovića tijekom trećeg seta. 

Početkom trećeg seta, nakon što je osvojio jedan poen, počeo se derati na svoj stožer gdje je sjedio i Goran Ivanišević. Zapravo: psovati.

– Pa reci više nešto u pi..u mat...nu! Samo sjediš tu, koji ti je ku..c?! – urlao je srpski tenisač.

Kome je točno uputio ove riječi još se ne zna, ali recimo kako mu je glavni trener Marin Vajda iz Slovačke, dok bi ga ipak bolje mogao razumjeti pomoćni trener Goran Ivanišević.

Snimku Đokovićeva ispada možete pogledati OVDJE.

Šesterostruki pobjednik ATP Finala, 38-godišnji Švicarac, u četvrtak će protiv peterostrukog osvajača završnog turnira Novaka Đokovića igrati meč za drugo mjesto u skupini "Borg" i plasman u polufinale.

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
15:45 13.11.2019.

Pa kaj? Oni su svoji.

SU
Superhero
17:49 13.11.2019.

Kako dobiti 100 komentara u roku 5min novinarima VL? Lako: insinuirati da je Srbin uvrijedio Hrvata. Smjesni ste - da je ovo bilo tko drugi rekao proslo bi bez komentara.

ZE
Zeton
17:27 13.11.2019.

To je sigurno bilo u žaru borbe a ne prostakluk. Oni su sportasi i tu nema zle krvi. Sportasi cesto psuju za vrijeme meča kad im ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije