Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izljev ljubomore

Prelijepoj kćeri jednog od naslavnijih sportaša svijeta prijeti čak 99 godina zatvora!

Iyanna Mayweather
Foto: instagram.com/moneyyaya
11.04.2020.
u 15:17

Sudit će joj jer je 4. travnja iza ponoći nožem izbola Lapattru Jacobsu nakon što ju je zatekla u stanu svog dečka, repera NBA Youngboya

Iyanna Mayweather, 19-godišnja kći jednog od najslavnijih sportaša današnjice, boksača Floyda Mayweathera koji je tijekom karijere navodno zaradio čak i više od milijardu dolara, mogla bi u najgorem scenariju život skončati u zatvoru jer je nožem izbola suparnicu.

Portal Blast subotu prenosi da joj prijeti kazna od čak 99 godina zatvora, ali i ističe da je malo vjerojatno da će sudac i porota biti baš toliko okrutni budući da Iyanna nema prethodnih kaznenih prijava.

Njezin odvjetnik Kurt Schaffer potvrdio je za američke medije da će Mayweather tijekom suđenja odbaciti krivnju, a sudit će joj jer je 4. travnja iza ponoći nožem izbola Lapattru Jacobsu nakon što ju je zatekla u stanu svog dečka, repera NBA Youngboya. 

Jacobs je tom prilikom zadobila više ubodnih rana u biceps, ali joj život nije bio ugrožen u trenutku kada je prebačena u bolnicu.

Lapattra Jacobs i spomenuti reper imaju zajedničko dijete, a do sukoba je došlo nakon što je Mayweather zatražila od šest godina starije djevojke napusti stan.

Mayweather se suparnici predstavila kao njegova zaručnica, međutim Jacobs je odbila izaći te je u nastavku verbalna prepirka vrlo brzo eskalirala do okršaja u kuhinji tijekom kojeg je Mayweather zgrabila dva noža.

Najblaža kazna za napad smrtonosnim oružjem prema teksaškim zakonima je pet godina, ali kao što smo već istaknuli, velika je mogućnost da će se Mayweather ipak naposljetku izvući bez težih sankcija.

Komentara 5

LM
loriman.marko
18:48 12.04.2020.

U naslovu stoji "Prelijepoj kćeri jednog od naslavnijih sportaša svijeta prijeti čak 99 godina zatvora!", da bi zadnji odlomak bio... "Najblaza kazna po teksaskim zakonima za napad smrtonosnim oruzjem je 5 godina, ali ce se ipak vjerojatno izvuci bez tezih sankcija." E novinaru ti si sve ono sto je trulo u ovoj drzavi. Takvi kao ti imaju posao u ovoj gologuziji. Ja ti ne bi dao da mi nacrtanog psa cuvas ispred Konzuma.

ET
etika
21:59 12.04.2020.

loriman.marko neovisno što ćeš dobit žuti i crveni apsolutno se slažem st tvojim komentarom koji je pravo osvježenje :-)

SM
siki_miki
19:43 11.04.2020.

To bi trebalo biti par godina, ali s obzirom da je biceps vjerojatno nije pokusaj ubojstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije