Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUCAO SEBI U KOLJENA'

Iznenađujući potez Hrvata odjeknuo u svjetskim medijima, a izazvao je reakcije i u Srbiji

Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/2
10.04.2020.
u 19:51

""Nemojte se iznenaditi ako na ljeto dođe do transfera. Messi je diktator", "Rakitić objavio na Instagramu da napušta Barcelonu", "Karijera u Barceloni mu je gotova", bili su samo neki od brojnih komentara", piše B92.

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić ovih je dana objavom na Instagramu podigao prašinu među navijačima kluba. Naime, hrvatski reprezentativac je objavio fotografiju s utakmice Hrvatska - Argentina (3:0) sa SP-a u Rusiji, na kojoj prolazi kraj Lionela Messija koji je nemoćno pao pored vatrenog.

O neobičnom potezu Rakete raspisali su se brojni svjetski mediji.

"Jedna je fotografija razljutila brojne navijače, prikazuje Rakitića kako prolazi pored Messija i hashtag #RakiticOut je popularan na društvenim medijima", navodi Daily Mail.

"Navijači smatraju da je karijera Ivana Rakitića u Barceloni završena nakon objave fotografije s Messijem. Toliko je uznemirilo navijače Barce", piše popularna stranica SPORTbible.

"Tip koji želi pridobiti navijače nikad to ne bi učinio. Rakitićeva karijera u Barci je gotova", piše GiveMeSport.

A o Rakitićevoj objavi raspisali su se mediji u susjedstvu.

"Pucao sebi u koljena! Pogledajte fotografiju zbog koje će Rakitić morati napustiti Barcelonu", navodi srpski Blic.

"Navijači "blaugrane" su pohitali Rakitiću ostaviti brojne negativne komentare među kojima je najviše bilo onih "Rakitić Out", u želji da Hrvat napusti klub već ovog ljeta", piše Mondo.

""Nemojte se iznenaditi ako na ljeto dođe do transfera. Messi je diktator", "Rakitić objavio na Instagramu da napušta Barcelonu", "Karijera u Barceloni mu je gotova", bili su samo neki od brojnih komentara", dodaje B92.

A SportSport iz Bosne i Hercegovine navodi sljedeće:

"Pojedini navijači Barce uputili su mu negativne komentare zbog ove slike, dok mnogi smatraju da ova objava ima i neku drugu poruku..."

No, možda Rakitić nije ovom objavom nije želio potencirati nikakve tenzije jer je često govorio da je divi Lionelu Messiju kojeg smatra najboljim nogometašem u povijesti.

Dodajmo i da španjolski mediji proteklih tjedana pišu da će hrvatski veznjak ovoga ljeta napustiti Barcelonu. Katalonci se, prema istim izvorima, nadaju da će dobiti 20 milijuna eura, a kao mogući kupci spominjali su se Sevilla i Milan.

Ključne riječi

Komentara 9

BU
bubacro
23:41 10.04.2020.

messi ,ok velik je ali sta je on ikad napravio izvan barcelone ,jedno veliko nista

Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
21:08 10.04.2020.

Dobrim konjem se diže prašina. A kako se zna tko je dobar konj? Jednostavno magarci urliću kad dobar konj diže prašinu.

DU
Deleted user
21:03 10.04.2020.

Gospode Bože, uljudite se jednom. Barem pred blagdane spustite loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije