Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u rukometu

Predsjednik IHF-a Moustafa pod istragom zbog korupcije

'ZAGREB, CROATIA - FEBRUARY 01: President Hassan Moustafa of the International Handball Federation speaks after the podium after the Men\'s World Handball Championships final match between France and
''
11.11.2011.
u 16:10

Iz ureda tužitelja u Hamburgu potvrdili su da se protiv Moustafe i još tri osobe vodi istraga.

Predsjednik Međunarodne rukometne federacije, Egipćanin Hassan Moustafa našao se pod istragom zbog sumnje u korupciju i podmićivanje.

Tužiteljstvo u Hamburgu potvrdilo je da se protiv čelnika svjetskog rukometnog saveza i još tri osobe vodi istraga i to zbog financijskih malverzacija prilikom prodaje sportskih prava na Svjetsko rukometno prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Moustafa je navodno nelegalno priskrbio 602.000 eura.

No, nije ovo prva istraga protiv Moustafe. Egipćanina se i dalje sumnjiči da je sudjelovao u namještanju rezultata azijskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2007. godine, zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga 2009. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije