Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI INSAJDER

Poznato kada će Modrić donijeti odluku o Dinamu: 'Otvoren je za senzacionalni povratak u Maksimir'

ARHIVA - Split: Modri u dva susreta nadjačali Hajduk u finalu te osvojili 9. naslov u Kupu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
06.04.2024.
u 22:17

Lorenzo Lepore, talijanski novinar koji se često bavi događanjima u SuperSport HNL-u objavio je da je Luka Modrić najveća želja predsjednika Dinama Velimira Zajeca te da je prvi kontakt napravljen i da su razgovori u početnoj fazi.

U današnjem broju ugledne španjolske novine Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio Dinamo, a na kojem piše "Tiene Todo El Sentido Del Mundo", ili u prijevodu: "Imalo bi smisla". Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec. Svakako je bilo zanimljivo čekati jutrošnju reakciju Luke Modrića na taj oglas u Marci, inače najpopularnijem sportskom španjolskom dnevniku. A ona je došla istog dana, barem tako javlja Lorenzo Lepore, talijanski insajder.

GALERIJA Hoće li se Luka Modrić vratiti u Dinamo?

ARHIVA - Split: Modri u dva susreta nadjačali Hajduk u finalu te osvojili 9. naslov u Kupu
1/8

Kako god, krenula je kampanja vraćanja Modrića u Dinamo, a ne trebamo ni naglašavati što bi to značilo za Dinamo, ali i općenito za cijeli hrvatski nogomet i HNL Luki Modriću ugovor s Realom istječe ovog ljeta, a vrlo je vjerojatno kako ga neće produžiti pa su se pojavile opcije odlaska u Saudijsku Arabiju ili američki MLS.

Lorenzo Lepore, talijanski novinar koji se često bavi događanjima u SuperSport HNL-u objavio je da je Luka Modrić najveća želja predsjednika Dinama Velimira Zajeca te da je prvi kontakt napravljen i da su razgovori u početnoj fazi. Što se tiče Luke Modrića, Lepore otkriva da će kapetan hrvatske reprezentacije svoju odluku gdje će i hoće li uopće nastaviti karijeru donijeti na kraju sezone, to se neće dogoditi prije.

VEZANI ČLANCI:

Nadalje, bliskim osobasma rekao je da bi bio otvoren za prelazak u Dinamo ako se strane uspiju dogovoriti oko korektnih i konkretnih uvjeta ugovora te da je generalno iznenađen potezom Dinama i opcijom da se vrati u Zagreb na kraju karijere.

Ključne riječi

Komentara 8

PR
prajdali100
23:18 06.04.2024.

Eh,kada bi se Luka vratio !!!

JA
Jatiser
08:11 07.04.2024.

Hoće li onda plaćati porez???

Avatar CUBE
CUBE
13:22 07.04.2024.

Legenda, mi takvog nemamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije