Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA FEŠTA

Poznato je kada se sprema doček zlatnih vaterpolista u Splitu. Evo gdje su slavili naslov u Zagrebu

Dodjela medalja na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu
David Damnjanovic/PIXSELL
19.02.2024.
u 10:46

Iako su svi očekivali veliki doček u Zagrebu, on se nije dogodio pa su vaterpolisti i izbornik Tucak primljeni samo u VIP salonu zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija osvojila je u Dohi treći naslov svjetskog prvaka pobijedivši reprezentaciju Italije nakon ruleta peteraca. Iako su svi očekivali veliki doček u Zagrebu, on se nije dogodio pa su vaterpolisti i izbornik Tucak primljeni samo u VIP salonu zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman. 

GALERIJA Hrvatska je osvojila svjetski naslov u vaterpolu

Dodjela medalja na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu
1/30

Slobodna Dalmacija piše kako je Split spreman prirediti veličanstven doček barakudama, a društvene mreže su odmah počele gorjeti od euforije. 

Doznaje se kako je gradonačelnik Ivica Puljak odmah je nazvao predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladena Drnasina i otkrio kako su dvije lokacije za doček u igri, ili ispred Hrvatskog narodnog kazališta ili na Rivi. U ponedjeljak ujutro upravo je u Banovini dogovoreno - doček će biti od 16 sati na Rivi.

VEZANI ČLANCI:

Zlatni hrvatski reprezentativci nedjelju uvečer proveli su na proslavi u restoranu Jarunski dvori, a brojni splitski dio barakuda očekuje sada i velika fešta u njihovom gradu, za Jerka Marinića Kragića, Rina Burića, Matu Anića i ostale. 

Komentara 10

MI
mikimouse12
11:01 19.02.2024.

Nemre se dva dana u ZG sad slavit. Pa u subotu je bila festa za ljencine gore ispred sabora. Mozda da je transvestit osvojil nesto bi organizirali.

ZA
Zagrebčanka
11:07 19.02.2024.

Grad Zagreb je bio na vrijeme kontaktiran, poslani su upiti. Odgovora nije bilo. Ništa, nikakav. Ne da nisu javili da ne žele ili neće, nego se nisu čak ni javili. Za prijašnjih vlasti u ovom gradu, ovakva se blamaža nije mogla dogoditi. Prijašnje su vlasti, ne samo pokojni gradonačelnik, nego svi od 1990. i njihovi ljudi, sami stupali u akciju. Za sadašnju gradsku vlast u Zagrebu je to - ili preteško ili ne znaju ili ih uopće ne zanima. Cijela Hrvatska se ponosi svjetskim prvacima, a ovi ljudi... Oni ih se srame, ne priznaju. Uostalom, nitko od čelnika Grada Zagreba nije se udostojao doći ni u taj famozni VIP salon. Vjerujte, sve buduće sportske prvake u Zagrebu očito nažalost čeka ista sudbina. Trenutačni gradski čelnici Zagreba su ovime bjelodano stavili do znanja što misle o sportu i koliko im je do njega stalo. Neka je na njihovu čast. Ili sramotu. Ovisno kako to doživlja

Avatar barba_arba
barba_arba
10:57 19.02.2024.

U Zagrebu in je nasljednik doživotnog gradonačelnika organizira svečani domjenak u McDonaldsu uz pomfri, Colulight iz reciklažnih čašica i vegeeburger se moglo slaviti do 23.00 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije