Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN DAN

Potpuni debakl Bayerna! Prvake iz Kupa izbacio trećeligaš (2-1)

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/7
01.11.2023.
u 23:27

Ranije u danu, aktualni lider Bundeslige Bayer Leverkusen izborio je osminu finala Njemačkog nogometnog kupa pobjedom 5-2 u gostima protiv trećeligaša Sandhausena. Borussia Dortmund je na Westfalenstadionu dominirala nad Hoffenheimom i pobijedila s 1-0. Freiburg je neočekivano izgubio kod kuće 1-3 od drugoligaša Paderborna

Drugo kolo njemačkog Kupa donijelo je pravu nogometnu senzaciju. Trećeligaš Saarbrucken je rezultatom 2-1 iz natjecanja izbacio Bayern. Aktualni prvaci ušli su u rano vodstvo golom Thomasa Mullera u 16. minuti, ali više od toga nisu mogli.

U sudačkoj nadoknadi prvoga poluvremena Patrick Sontheimer je zabio za izjednačenje. Cijelo je drugo poluvrijeme proteklo bez pogodaka da bi na samome kraju, u 96. minuti, Marcel Gaus zabio za prolazak trećeligaša. Dakako ovakav rezultat dovodi u pitanje i poziciju trenera, Thomasa Tuchela.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich
1/68

Lider Bundeslige Bayer Leverkusen izborio je osminu finala Njemačkog nogometnog kupa pobjedom 5-2 u gostima protiv trećeligaša Sandhausena, dok je ispao Freiburg. Momčad Xabija Alonsa povela je preko Exequiela Palaciosa (21) i Jonathana Taha (54), ali je Sandhausen izjednačio preko Christopha Erlicha (50) i Yassina Ben Balle (57).

Adam Hlozek je u 85. minuti omogućio Leverkusenu da po treći put preuzme kontrolu, da bi Marokanac Amine Adli u završnici dvoboja zabio dva puta (88, 90 +2). Za Bayer je cijelu utakmicu odigrao Josip Stanišić. Bayer Leverkusen upisao je 13. pobjedu u 14 službenih utakmica ove sezone, te imao još samo ligaški remi u Münchenu protiv Bayerna.

VEZANI ČLANCI:

Borussia Dortmund je na Westfalenstadionu, tri dana prije gostovanja kod Bayerna u "Klassikeru" njemačkog nogometa, dominirala nad Hoffenheimom, šestim u Bundesligi. Izabranici Edina Terzića slavili su 1-0 golom Marca Reusa u 43. minuti, dok Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju.

Freiburg je neočekivano izgubio kod kuće 1-3 od drugoligaša Paderborna, dok je u dvoboju drugoligaša Magdeburg je na penale izbacio domaćina Kiela 6-5. Magdeburg je vodio s 2-0, pa su njegovi igrači potom postigli čak dva autogola, a u produžetku su primili gol u 123. minuti.

VIDEO Trener Real Madrida  nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
07:39 02.11.2023.

A Stadion trećeligaša prima 20.000 i bolji od najboljeg u HR

ZL
zlatkocuric
09:13 02.11.2023.

Tuchel neće dugo u Bayernu ostat trener.Svaka čast na borbenosti Saarbrückena. Ričard ima 10 klubova u 4 Ligi što imaju bolje stadione nego Maksimir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije