Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Potpuna promjena: Pogledajte kako izgleda sportašica zbog koje je strepila cijela SFRJ

Monika Seleš 1996.
Foto: Twitter
1/6
24.09.2020.
u 12:43

Monika Seleš redovnim treninzima riješila se viška kilograma i sada izgleda kao druga osoba.

Nekad najbolja tenisačica svijeta, Monika Seleš, povremeno se oglašava na društvenim mrežama uglavnom objavljujući stare fotografije i sjećanja, no jednom aktualnom izazvala je brojne reakcije.

Fotografirala se s novčanicom od jednog dolara promovirajući tako neku akciju putem društvenih mreža, ali sve je palo u drugi plan zbog njezina izgleda.

Foto: Twitter

Ona se redovnim treninzima riješila viška kilograma i sada izgleda kao druga osoba.

Seleš je i početkom svibnja objavila dvije fotografije gdje se već moglo vidjeti kako je dosta smršavjela. Na jednoj je od njih istaknula da čita knjigu Jamesa Blakea "How I Lost Everything and Won Back My Life", dok je na drugoj prikazala da i dalje itekako drži do svoje tjelesne kondicije.

Rođena Novosađanka pod zastavom Jugoslavije osvojila je osam Grand Slam naslova, a mnogi vjeruju kako bi postala najbolja tenisačica svih vremena da je 1993., kada je imala samo 20 godina, nije usred meča nožem ubo navijač Steffi Graf.

Monika Seleš 1996.
1/16
Ključne riječi

Komentara 49

PA
Pajo
13:12 24.09.2020.

"Ne izgleda na sebe"!? Pa koja jeovo razina... Boze moj mili koji portal!! Ne izgleda na sebe... Strasno!!!!

HI
HighKick
13:53 24.09.2020.

u svoje vrijeme bila je vrhunska tenisačica. I bez obzira na ove nesretne trenutke - po meni je u top 5 najboljih igračica svih vremena.

MC
McDonaldTrump
14:32 24.09.2020.

Ha, ha, ha........... sportasica zbog koje je strepila citava SFRJ. Ovim naslovom Vecernjak je nadmasio sam sebe, bolje i nego CNN, CNBC, New York Times et ostala fake nexs stampa. Monika je bila jedna od najsimpaticnijih osoba u sportskom svijetu, koja nebi ni muhu zgazila. Zrtva jednog psihopate koji ju je ubo nozem u leda. Stvarno svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije