Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBATA

Pomislio bi čovjek da je Rodgers trener nekog BATE Borisova ili Malmöa

Brendan Rodgers
Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 12:22

Kad je Brendan Rodgers izrecitirao sastav za sraz s Realom bez Gerrarda, Coutinha, Sterlinga, Johnsona, Lovrena... bio je to ipak šokantan potez.

Dobro, teško mu je zamjeriti što je na klupi ostavio Marija Balotellija, on je ionako i dosad bio igrač manje. Ali kad je Brendan Rodgers izrecitirao sastav za sraz s Realom bez Gerrarda, Coutinha, Sterlinga, Johnsona, Lovrena... bio je to ipak šokantan potez.

I samo nastavak na kukavičke izjave dan prije utakmice "Samo da nas Real ne nakanta". Pomislio bi čovjek da je Rodgers trener nekog BATE Borisova ili Malmöa. Zapravo, i u tim klubovima znaju da je u nogometu sve moguće i da su favoriti znali prosipati bodove i protiv momčadi poput BATE-a. Samo ako suparnik nije zaigrao 'spuštenih gaća'.

A Rodgers je cijelo vrijeme držao taj gard, kao da je nemoguće pobijediti Real 's drugoga svijeta', pa će on, je li, bodove tražiti negdje drugdje i odmarati igrače za važan prvenstveni sraz sa Chelseajem.

>> Cijelu debatu na temu Rodgersove odluke pročitajte na Goal.com

>> Brendan Rodgers: Morate imati na umu da nas čeka Chelsea

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
17:33 05.11.2014.

Kukavička izjava Brendan Rodgers dan prije utakmice "Samo da nas Real ne nakanta" dokazuje i pokazuje da je primjeren trener za GNK Dinamo gdje bi uz njegovo vođenje i kvalitetno klađenje gazda Zdravko mogel napraviti nove transfere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije