Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christian Cantwell

Pojedemo 10 kilograma janjetine uoči Hanžeka

CANTWELL Christian
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.06.2014.
u 13:22

Stipe Žunić je jako napredovao, postao je puno brži u izbačaju, kaže Amerikanac.

Jedan od najboljih svjetskih kuglaša, Amerikanac Christian Cantwell, boravio je u Zagrebu. Rekorder Hanžeka, bivši svjetski prvak i olimpijski doprvak odrađuje petodnevni trening s najboljim hrvatskim kuglašem Nedžadom Mulabegovićem.

- Ovdje je moj prijatelj Nedžad i tu mi je, na neki način, moj drugi dom. Na treningu je poprilično obiteljska atmosfera, međusobno se bodrimo i usput se dobro zabavljamo. Što mu govorim na treningu? ‘Bacaj dalje, dalje bacaj!’, što drugo. Doći ću opet nekoliko dana prije Hanžeka pa ćemo skoknuti na nekoliko dana do mora, kaže Cantwell.

Vaš rekord mitinga je ‘strašnih’ 22.22 metara. U čemu je tajna?

- Nemam pojma, možda pogrešno mjere, ha, ha, ha… Za ozbiljno, nisu tu samo moji hici preko 22 metra, i ostali u Zagrebu bacaju 21.70, 21.80… Uvijek dođemo nekoliko dana ranije, opustimo se zabavimo i pojedemo deset kilograma janjetine. Ozračje na stadionu je uvijek jako dobro, meni to dosta znači.

Dolazite i ove godine?

- Naravno da ću 2. rujna bacati na Hanžeku! To što nema Olimpijskih igara i svjetskog prvenstva čini sezonu malo opuštenijom jer nema onih naših američkih teških kvalifikacija.

Pratite li, osim vašeg prijatelja Mulabegovića, i ostale hrvatske bacače?

- Baš sam nedavno u Americi gledao vašeg drugog kuglaša Stipu Žunića. Vidim koliko je napredovao i postao puno brži u izbačaju - zaključio je Cantwell.

>>Cantwell: Hoffa će se opustiti, ali tek kada shvati da je iza mene

Komentara 3

ZA
zagreb1111111111
17:48 15.06.2014.

Toliko i ja pojedem s time da ništa ne treniram :)

Avatar poljicanin
poljicanin
23:33 15.06.2014.

Dobro,no da li na jedanput ili u cijeloj godini?

Avatar ZliJazavac
ZliJazavac
13:44 20.06.2014.

Djeco božja jaganjac je pd pekom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije