Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska klasa

Pogledajte zašto je Gvardiol ponajbolji stoper svijeta: Vrhunskom reakcijom spasio Leipzig

Bundesliga - Hertha BSC v RB Leipzig
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2023.
u 20:50

Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za Leipzig i očistio situaciju u trećoj minuti sudačke nadoknade, dok je Uremović za Herthu bio na terenu do 74. minute.

RB Leipzig je prekinuo niz od dva poraza ostvarivši minimalnu 1-0 pobjedu na gostovanju kod berlinske Herthe u posljednjem dvoboju subotnjeg programa 27. kola Bundeslige.  Pogodak vrijedan tri boda postigao je Malijac Amadou Haidara u 40. minuti.

Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za goste i bio jedan od ponajboljih igrača na terenu. U 10. minuti je uputio opasan udarac glavom iz srca kaznenog prostora, ali je lopta prošla tik iznad grede.

RB Leipzig se pobjedom domogao 48 bodova i probio na četvrto mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.

>> POGLEDAJTE GVARDIOLOV POTEZ

Podsjetimo, u Bundesligi je ranije Bayern porazio Freiburg Četiri dana nakon što ih je Freiburg izbacio u četvrtfinalu njemačkog Kupa na njihovoj Allianz Areni, nogometaši Bayerna su uzvratili minimalnom 1-0 pobjedom na Europa-Park stadionu u dvoboju 27. kola Bundeslige i tako se zadržali na vrhu ljestvice.

>> VIDEO: Dan nakon povijesne utakmice, španjolski medij piše: Modriću se bliži kraj

Pobjedu Bavarcima donio je Nizozemac Mathijs de Light u 52. minuti na asistenciju Jamala Musiale. Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić je ušao u igru tek u sučevom dodatku, kad ga je Bayernov trener Thomas Tuchel koristio kao taktičku zamjenu.

Bayern se sa 58 bodova zadržao na vrhu ljestvice, a njegova prednost pred drugoplasiranom Borussijom Dortmund je i dalje dva boda, nakon što su "žuto-crni" sa 2-1 svladali Union Berlin na svom Signal Iduna Parku.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije