Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTAL 90MIN

Gvardiol ispunjava životnu želju? Hrvat je prva opcija najvećeg svjetskog kluba za ljetni mercato

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Croatia v Wales
Antonio Bronic/REUTERS
02.04.2023.
u 13:45

21-godišnji branič vatrenih sprema se za transfer koji će porušiti sve rekorde

Joško Gvardiol bi na ljeto mogao postati suigrač hrvatskog kapetana Luke Modrića, barem tako navodi nogometni portal 90min. Real Madrid je prema njihovim navodima jako zagrijan za dolazak vatrenog na Santiago Bernabeu, štoviše, vide ga kao prvu opciju za pojačanje u obrani. Međutim, Manchester City je isto tako u igri jer ga želi Pep Guardiola. 

- Manchester City i Real Madrid stavili su Joška Gvardiola na vrh popisa obrambenih želja ovoga ljeta. Gvardiol je bio blizu transfera u Chelsea ove zime, ali londonski klub nije uspio dogovoriti sve detalje sa Leipzigom, a Hrvat je ostao u Njemačkoj. Iako je Gvardiol vrlo lojalan i nije vjerojatno da će napraviti eksces kako bi napustio Leipzig, njemački klub je sada spreman za - ljeto novih ponuda - piše 90min. 

Gvardiol je nedavno izjavio kako bi jednog dana volio nastupati u Realu jer je prema njemu najveći klub na svijetu. Želja bi mu se mogla uskoro ispuniti, ali problem bi mogla biti odšteta koju traži Leipzig, a ona iznosi 115 milijuna eura. 

Kraljevski klub ovoga ljeta planira dovesti i mladu englesku zvijezdu Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund i tako u ljetnom prijelaznom roku riješiti pitanje obrane i veznog reda. Cijena engleskog reprezentativca kreće se oko 120 milijuna eura, što znači da će Florentino Perez morati duboko posegnuti u džepove. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije