Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUĐAK IZ WIGANA

Pogledajte "prekršaj za zatvor" koji nije kažnjen ni kartonom!

Mcmanaman Haidari (1)
Foto: NISYND/Pixsell
1/3
18.03.2013.
u 13:55

Nesretni Haidara bio je na terenu 14 minuta kao zamjena za ozlijeđenog suigrača nakon čega su ga odveli u bolnicu

Što li je bilo u glavi nogometašu Wigana Callumu McManamanu kada je divljački startao na protivnika iz Newcastlea Masadiju Haidari?

"Faulom za zatvor" poslao ga je u bolnicu s teškom ozljedom ligamenata koljena. Pitanje je vremena kad će se vratiti na travnjak i biti onaj stari, a da stvar bude apsurdnija – sudac Mark Halsey ništa nije sudio iako je bio u neposrednoj blizini događaja. Nije svirao čak ni prekršaj!

Nezadovoljni Newcastleovci poludjeli su na tu odluku, pomoćni trener John Carver htio se fizički obračunati s McManamanom, no spriječilo ga je stadionsko osiguranje.

– Bio je to užasan start. Imati igrača koji ide u bolnicu gori je osjećaj nego izgubiti utakmicu – rekao je trener Newcastlea Alan Pardew.

Trener Wigana Roberto Martinez brani svog igrača.

– Ovo je kontaktni sport i ovakve stvari se događaju. Nije bilo namjere, mi nismo takva momčad. Uostalom, i sudac je bio u savršenoj poziciji da procijeni je li taj start za neku kaznu – rekao je Martinez i dodao kako će njegov klub kontaktirati Haidaru ako je teže ozlijeđen.

Inače, 20-godišnji Haidara na terenu je bio 14 minuta jer je ušao kao zamjena ozlijeđenog Mathieua Debuchyja.

Wigan je pobijedio u ovom susretu 2:1 i to pogotkom Konea u 90. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije