Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Počela je Kutija šibica, 280 ekipa bori se za nagradni fond od 25 tisuća eura

50. Malonogometni turnir Kutija Šibica, četvrtfinale, Biberon Koestlin - Juicy Maraska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
26.11.2023.
u 07:00

Za nagradni fond od 25 tisuća eura ove se godine bori 280 ekipa, među kojima se nalaze i ekipe koje su već postale legende Kutije šibica i koje su je osvajale već nekoliko puta

Sve je spremno za najveći malonogometni spektakl u regiji pa "Liga prvaka za malonogometaše", kako je Kutiju šibica nazvao legendarni vatreni Dario Šimić, počela je u subotu utakmicama seniora i veterana u dvorani Boško Božić Pepsi, dok su u nedjelju na rasporedu utakmice u ŠSD Dubrava.

Za nagradni fond od 25 tisuća eura ove se godine bori 280 ekipa, među kojima se nalaze i ekipe koje su već postale legende Kutije šibica i koje su je osvajale već nekoliko puta, no svakako veseli činjenica da velik broj ekipa nastupa prvi put, što jamči nastavak tradicije i među novim generacijama.

VEZANI ČLANCI:

Naslove brane Biberon Koestlin (seniori), KMN Meteorplast-Vitomarci (veterani) i Micheli Tomić (seniorke). 

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije