Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Planinić napustio Gran Canariju i potpisao za Dinamo

Darko Planinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.06.2017.
u 21:31

Planinić je prošle sezone nastupao za Herbalife Gran Canariju s kojom je osvojio španjolski Superkup

Hrvatski košarkaški reprezentativac Darko Planinić sporazumno je napustio španjolskog prvoligaša Gran Canariju i u četvrtak potpisao jednogodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem Dinamo Sassarijem.

"Zadovoljan sam, potpisao sam jednogodišnji ugovor, pa se sada mirno mogu posvetiti hrvatskoj reprezentaciji", rekao je 26-godišnji centar za Hinu.

Dinamo Sassari, klub s otoka Sardinije, prošle sezone je ispao u četvrtfinalu doigravanja talijanskog prvenstva od Dolomita iz Trentina s 0-3 u pobjedama. Planinić će otići ondje nakon Europskog prvenstva koje počinje za 70 dana. Za Dinamo Sassari nastupa hrvatski košarkaš Rok Stipčević.

Planinić je prošle sezone nastupao za Herbalife Gran Canariju s kojom je osvojio španjolski Superkup, prvi trofej "Žutih" s Kanarskih otoka od nastanka kluba 1963.

Gran Canaria je ispala u četvrtfinalu doigravanja prvenstva s 1-2 od Baskonia Laboral Kutxe. Centar visok 2,11 metara prije toga je igrao za Baskoniju, a prošlo ljeto s Hrvatskom stigao do četvrtfinala Olimpijskih igara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije