Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI STRIJELAC

Perišić emotivno nakon 100. nastupa i gola: 'Ma sve bih mijenjao za pobjedu!'

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
01.06.2021.
u 21:05

Bilo je dobrih i loših stvari, vidjet ćemo to na videu. Imamo još jednu pripremu protiv Belgije i dovoljno dana da se pripremimo i otvorimo Euro kako treba - smatra Perišić

Ivan Perišić odigrao je svoju 100. utakmicu u dresu hrvatske reprezentacije te usput zabio i pogodak koji je sve do 72. minute veselio Hrvate. Stvarao je Ivan i šanse cijelu utakmicu, bez obzira na to na kojoj poziciji bio, ali mreža ga jednostavno više nije htjela. I nakon remija s Armenijom 1:1 poručuje:

- Volio bih mijenjati sve za pobjedu. Sve bih to dao za pobjedu. Nije važno tko zabija, važno je da zajedno pobjeđujemo. Ali dobro, pripremna utakmica, ima mjesta za napredak. Bilo je dobrih i loših stvari, vidjet ćemo to na videu. Imamo još jednu pripremu protiv Belgije i dovoljno dana da se pripremimo i otvorimo Euro kako treba - smatra on.

Reprezentaciji i izborniku je uvijek služio bez pogovora.

- Na kojoj god me poziciji izbornik vidi, dat ću sve od sebe za Hrvatsku - rekao je i optimistično zaključio:

- Uvijek smo bili pravi na turniru tako da nema straha. Imamo puno dobrih igrača i još dana za pripremu. Tamo će biti i nešto navijača pa će to sigurno dati dodatan motiv za pobjedu.

Komentara 5

RO
roland
21:59 01.06.2021.

Samo Češka i Škotska. Sve ostalo je nebitno. U te dvije utakmice Kramarić, Perišić, Petković, Kovačić, Budimir...ili možda Oršić....moraju zabijati, a bili bi poželjno kad bi netko dao i 2 gola. Samo tako možemo proći grupu. I Livaković da obrani nemoguće. Da Oršić nije dao 3 gola Totenhamu i da Livaković nije skidao nemoguće ne bi ih pobijedili. Dakle, ima još 17 dana da uđu u golgetersku formu, da se još pojača obrana i ubrza precizan pas u dubinu iza leđa protivnika.

VK
vječni krojf
21:37 01.06.2021.

Opet strašan rezultat naše reprezentacije pod vodstvom Dalića. Mi možemo još pobijediti jedino Maltu i Cipar.

VI
vidum
22:38 01.06.2021.

Da, virujen. Ali nije lako tuć Armeniju. Bija je to sudar titana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije