Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ EUROPE

Patrick Viera dobio otkaz u Nici

Patrick Viera
Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL
04.12.2020.
u 13:09

Vieira je bio član francuske reprezentacije koja je 1998. godine osvojila naslov svjetskog prvaka, a trenerskim se poslom počeo baviti 2016. u MLS-u kao trener New York Cityja.

Francuski nogometni prvoligaš Nice otpustio je svog dosadašnjeg trenera, proslavljenog francuskog reprezentativca Patricka Vieiru (44) nakon niza od pet uzastopnih poraza u svim natjecanjima.

U četvrtak je Nice izgubila na svom terenu sa 2-3 od Bayera iz Leverkusena u susretu 5. kola skupine C Europske lige čime je izgubila izglede za prolazak u 16-inu finala, dok se nakon 12 odigranih kola u francuskom prvenstvu nalazi na 11. poziciji.

Vieira je na klupu Nice stigao u ljeto 2018. godine te je u svojoj prvoj sezoni na klupi momčadi s Azurne obale zauzeo sedmo mjesto u prvenstvu. U prošloj nedovršenoj sezoni Nice je završila na petoj poziciji te izborila nastup u Europskoj ligi, no ove sezone je momčad zapala u krizu.

Vieira je bio član francuske reprezentacije koja je 1998. godine osvojila naslov svjetskog prvaka, a trenerskim se poslom počeo baviti 2016. u MLS-u kao trener New York Cityja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije