Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBIJA

Pašalić: 'Ja ću uvijek biti tu i ostaviti srce na terenu. Ovo je ostvarenje sna'

Euro 2024 Qualifier - Group D - Latvia v Croatia
Foto: INTS KALNINS/REUTERS
1/48
18.11.2023.
u 22:34

"Velika mi je čast to čuti od, za mene, najvećeg igrača. Nemam riječi, još sam malo u euforiji", rekao je Marco Pašalić o pohvalama koje mu je uputio kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić

Marco Pašalić je u pobjedi Hrvatske nad Latvijom (0:2) upisao svoj prvi nastup za reprezentaciju. U igru je ušao pred kraj utakmice i nakon lijepog dodavanja Lovre Majera, bio u sjajnoj prilici da zabije i svoj prvi gol, ali nedostajalo je malo sreće. Za svoju igru dobio je pohvale izbornika i suigrača.

"Taj dečko je došao u reprezentaciju s toliko energije, motiva i želje. Na treningu pokazuje koliko mu je stalo. Takve igrače hoću i trebam u reprezentaciji, a ne one koji se dvoume bi li došli ili ne bi došli. On me s time kupio i sve nas", rekao je Zlatko Dalić na konferenciji nakon utakmice kojom su "vatreni" izborili drugo mjesto i preuzeli plasman na Euro u vlastite ruke.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Euro 2024 Qualifier - Group D - Latvia v Croatia
1/48

"Ovo mi je bio san od malih nogu, hvala izborniku što mi je dao priliku da mogu pokazati što znam, ali sve je sada na meni u sljedećim utakmicama. Kad god me izbornik treba, ja ću uvijek biti tu i ostaviti srce na terenu. Sretan sam što smo pobijedili i uzeli tri boda. Dobro nam je došlo da je Armenija igrala s Walesom 1:1", rekao je za Novu TV nakon utakmice pa dodao:

"Nažalost, ona lopta nije ušla. Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava. Treme nije bilo, a sada sam presretan, skroz sam van sebe. Bio sam i kao navijač na utakmicama. Ja sada mogu umrijeti! Majke mi."

VEZANI ČLANCI:

Dobio je pohvale Luke Modrića. "Velika mi je čast to čuti od, za mene, najvećeg igrača. Nemam riječi, još sam malo u euforiji. Prihvatili su me super, ljubazno. Prvi dan sam bio malo nervozan, ipak su to igrači koji igraju u ligama petice i najvećim klubovima", rekao je Pašalić i otkrio tko mu je još čestitao:

"Dosta poruka je stiglo, ali najvažnije su poruke od mame i tate. Presretni su, uljepšao sam im večer." Osvrnuo se na kraju i na predstojeću, ključnu utakmicu. "Hrvatska se uvijek pokazala u najtežim trenucima da može i da će pobijediti. I u utorak protiv Armenije moramo uzeti tri boda."

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Komentara 4

T2
Tomo_20
23:39 18.11.2023.

Ovaj mali ima potencijala bravo

AL
alkemičar
23:30 18.11.2023.

Vjerujem ti, vidi se iz aviona koliko mu znaci i koliko je ponosan i sretan sto igra u repki. Ima dijametralno suprotan stav i odnos prema repki od odredene umisljene, primitivne i prepotentne osobe koja je pobjegla i napustila repku. Ako s nastavi ovako igrati, truditi se i raditi na sebi bez sumnje da ce imati svoje stalno mjesto u repki. Bravo, samo tako nastavi.

CR
Cromis
23:27 18.11.2023.

Dobro iskorištene zadnje minute utakmice i malo je nedostajalo da ta lopta uđe u gol, šteta, jer bila bi to prava priča..prvi nastup i prvi gol. Kakogo, rezultat je ostvaren, idemo sada riješiti sljedeću, pa uživati sljedeće godine u potezimama oba Pašalića i ostalih Vatrenih👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije