Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBIJA
Povratak na članak

Pašalić: 'Ja ću uvijek biti tu i ostaviti srce na terenu. Ovo je ostvarenje sna'

"Velika mi je čast to čuti od, za mene, najvećeg igrača. Nemam riječi, još sam malo u euforiji", rekao je Marco Pašalić o pohvalama koje mu je uputio kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić

Komentari 4

T2
Tomo_20
23:39 18.11.2023.

Ovaj mali ima potencijala bravo

VL
AL
alkemičar
23:30 18.11.2023.

Vjerujem ti, vidi se iz aviona koliko mu znaci i koliko je ponosan i sretan sto igra u repki. Ima dijametralno suprotan stav i odnos prema repki od odredene umisljene, primitivne i prepotentne osobe koja je pobjegla i napustila repku. Ako s nastavi ovako igrati, truditi se i raditi na sebi bez sumnje da ce imati svoje stalno mjesto u repki. Bravo, samo tako nastavi.

VL
CR
Cromis
23:27 18.11.2023.

Dobro iskorištene zadnje minute utakmice i malo je nedostajalo da ta lopta uđe u gol, šteta, jer bila bi to prava priča..prvi nastup i prvi gol. Kakogo, rezultat je ostvaren, idemo sada riješiti sljedeću, pa uživati sljedeće godine u potezimama oba Pašalića i ostalih Vatrenih👌

VL
Avatar Asterix
Asterix
00:46 19.11.2023.

Bravo, to je pravi pristup. Svaka čast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.