Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvanuo video

Pa uzdravlje, Ivane! Pogledajte kako se Rakitić časti dok mu suigrači znoje dresove

Ivan Rakitić
Foto: CELICIOSO/Instagram
06.09.2019.
u 18:58

Rakitić je Slovačku i Azerbajdžan preskočio uz objašnjenje da želi srediti situaciju u klubu

Ivan Rakitić preskočio je rujanske reprezentativne obaveze zbog, kako je to objasnio izborniku Zlatku Daliću, potrebe da riješi svoju situaciju u Barceloni. 

Naime, ne cvatu mu ruže kao lani, trener Ernesto Valverde dvaput ga je zaredom ostavio na klupi, pa sve govori da se doveo u istu situaciju kao Mario Mandžukić, da u upravi nisu sretni što je kategorički odbio ideju odlaska iz kluba.

Bilo kako bilo, njegovo otkazivanje nikome nije dobro sjelo, pa iako je Dalić je u više navrata odbio o tome javno polemizirati, nije bilo teško zaključiti da ne puca od sreće.  

I Modrić je vrlo pristojno i indirektno kazao što misli o njegovu potezu, te je u četvrtak navečer ispred novinara kazao da mu nikad nije palo na pamet reći ne reprezentaciji, te da se najljepše i najbolje osjeća dok nosi hrvatski dres.

A Rakitić? Dok mu suigrači znoje dres i gledaju kako izboriti nastup na Euru - nazdravlja! Svjetoči tome zapis objavljen oko podneva na profilu pekare Celicioso na Instagramu, čiji je vlasnik objavio kako uživa u društvu slavnog nogometaša uz kratko piće. 

POGLEDAJTE VIDEO

Komentara 51

IN
Internazionale
19:23 06.09.2019.

pusite covjeka na miri! on je igracina, jedan od najboljih u Rusiji, ima pravo da otkaze

MA
majlena
19:20 06.09.2019.

Daj sjasite vise sa covjeka.

II
iifever2
19:12 06.09.2019.

ma dajte, kada se usporedi rakitica s ostalim reprezentativcima dodje se do nevjerojatnih brojki koliko je taj covjek odigrao utakmica u posljednje tri, cetiri godine. za razliku od odredjenih mulaca u ranim dvadesetima koji otkazuju reprezentaciji, ivan je zasluzio malo pauze. uostalom, ako se ne osjeca 100% spreman, zar nije fer da prepusti mjesto onima koji jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije