Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi kapetan

Modrić usred Slovačke održao krasnu lekciju o ljubavi prema reprezentaciji!

Luka Modrić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
05.09.2019.
u 19:49

- Nije floskula, za mene je najveća čast igrati za Hrvatsku! Najljepše se i najbolje osjećam kada igram za svoju zemlju - naglasio je Luka

Hrvatska reprezentacija sletjela je u četvrtak poslijepodne u Bratislavu, a već oko sedam sati izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić sjeli su ispred slovačkih i hrvatskih novinara.

Unatoč tome što izborniku nije bilo drago što se opet poteže tema o Ivanu Rakitiću i njegovu otkazivanju, Luka Modrić nije mogao izjeći to pitanje: 

- Moram biti iskren, nisam razgovarao s Ivanom. Ne bih želio pred ovako važnu utakmicu ulaziti u komentare o tome što se s njim zbiva. Kada sve završi možda će biti prigoda da o tome pričamo, ali sada je tema broj jedan Slovačka - kazao je Modrić, pa ipak dodao sljedeće na inzistiranje novinara:

- Teško mi je ući u nečiju glavu, o čemu Ivan razmišlja. Imao sam teških trenutaka vezanih uz reprezentaciju, ali uvijek sam dolazio s velikim guštom. Bit ću tu dokle god se osjećam dobro i dokle god me stručni stožer bude trebao.

Nije floskula, za mene je najveća čast igrati za Hrvatsku! Najljepše se i najbolje osjećam kada igram za svoju zemlju. Nikad mi nije palo da se ne odazovem - istaknuo je kapetan Vatrenih.

Modrić je naglasio da su svi u reprezentaciji svjesni što nas čeka u petak, te je apelirao na motivaciju kod svojih suigrača.

- Slovaci su vrlo kompaktna ekipa, vole se nadigravati. Čeka nas teška utakmica. No, atmosfera u reprezentaciji je jako dobra. Na nama je da budmo 100% unutra, to je put koji trebamo slijediti. Svi smo željni odigrati veliku utakmicu. Pobjeda bi bila fenomenalna, međutim ne moramo ispred sebe stavljati imperative.

Dalić će istaknuo da u međuvremenu, srećom, nije bilo novih problema s ozljedama.

- Nema razloga da u petak budemo loši. Svjesni smo situacije u kakvoj jesmo, želimo ispraviti kiks iz Mađarske. Žao mi je što smo trenirali samo dva dana, ali tako je, kako je. Što se ove teme o Rakitiću tiče, ako ćemo se stalno vraćati na to koga nema, onda smo na krivom putu. 

- Sastav će biti napadački. Što se priča o atmosferi tiče, ne trabamo o tome. Atmosfera je jako dobra - zaključio je Dalić.

Ključne riječi

Komentara 20

RO
Roses
19:56 05.09.2019.

Bravo Luka, sretno sutra

DE
derin
19:24 05.09.2019.

Ajmo naši, samo jako i čvrsto, od prve do zadnje minute!

MA
maladaK
20:10 05.09.2019.

To kralju, nisam ni sumljao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije