Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TUGA

Ovo tjera suze na oči: Objavila video supruga i kćerke par tjedana prije stravične pogibije

Jose Antonio Reyes
Foto: Kiko Hurtado/UESyndication/PIXSELL/Instargram
1/9
09.05.2020.
u 11:19

Reyes je u karijeri igrao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije je odigrao 21 utakmicu i zabio četiri gola

Bivši španjolski reprezentativac José Antonio Reyes koji je igrao za nekoliko europskih nogometnih velikana poginuo je u prometnoj nesreći prošle godine 1. lipnja. Imao je samo 35 godina, a iza sebe je ostavio troje djece, sina iz prvog braka te dvije kćerke iz drugog braka s Noelijom Lopez koja je ovih dana objavila videozapis snimljen par tjedana prije kobne nesreće. 

U njemu se nalazi Jose Antonio i njegova mlađa kćerka s kojom se ponosni otac igra u zabavnom parku.

Video je snimljen 5.svibnja 2019. godine, nešto više od tri tjedna prije nesreće u kojoj je uz Reyesa život izgubio i njegov bratić Jonathan

Reyes je u karijeri igrao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije je odigrao 21 utakmicu i zabio četiri gola.

Bio je i član Arsenala 2004. godine, popularnih 'Invinciblesa' kada je sastav Arsenea Wengera uzeo naslov engleskog prvaka bez poraza.

Video pogledajte ovdje

>>> Pogledajte što je Toni Kukoč rekao o Jordanu i svojoj karijeri


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije