Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRALA POLICIJA

Slavni vatreni pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku? Prijeti mu zatvor!?

Pula: Finalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, FCV 1990s - Tim Srebrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.05.2020.
u 09:11

Ako ga policija prijavi za prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog suca, a u slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, javlja Jutarnji list

- Dok se kriminalističko istraživanje ne završi ne možemo špekulirati radi li se o prekršaju ili kaznenom djelu - napomenuli su iz zagrebačke policije.

Prema neslužbenim informacijama, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njezinu sestru i majku, dodaje Jutarnji koji otkriva i kako je policija obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje.

Ako ga policija prijavi za prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog suca, a u slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.

>>> Toni Kukoč o Jordanu i svojoj karijeri

Ključne riječi

Komentara 18

DO
domagoj1492
09:59 09.05.2020.

3 Babe odlučila maznuti dečku lovu. Nadam se da ima ugovor jer Inače će biti zla. On radio ko konj, a žena bila kod kozmetičara i u shoping. Sad žena sa svojom familijom grize za njegovom lovom.

BA
balizg
22:58 09.05.2020.

Žene kad bockaju i psihicki maltretiraju to je ništa a muškarcu kada dođe granica da to više ne može trpit to je zlostavljanje ! Koje licemjerje današnjice !

ST
Starotopoljanin
09:38 09.05.2020.

mora da su mu dobro stale na zulj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije