Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA NASLOV

Ovo je raspored Hajduka i Dinama do kraja, bijeli imaju sve u svojim rukama

Split: Prva HNL Juniori, Hajduk - Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
15.05.2023.
u 14:32

Situacija na ljestvici je sljedeća - Dinamo nakon 26 utakmica ima 64 boda. Hajduk ih je skupio 62, ali ima i utakmicu manje.

Juniori Hajduka i Dinama odigrali su derbi u 27. kolu juniorske Prve NL na pomoćnom stadionu Poljuda. Iako se činilo da bodovi idu u Zagreb, pogotkom Hajduka u sudačkoj nadoknadi utakmica je završila 1:1. Klubovi su tako podijelili bodove te juniori bijelih sada zaostaju za vodećim Dinamom dva boda, ali imaju utakmicu manje.

Situacija na ljestvici je sljedeća - Dinamo nakon 26 utakmica ima 64 boda. Hajduk ih je skupio 62, ali ima i utakmicu manje. 

Iduće, 28. kolo, igra se u subotu 20. svibnja. Dinamo na domaćem terenu od 12 sati dočekuje nogometaše Gorice, a Hajduk će na gostovanje kod Varaždina od 10 sati.  

Tjedan dana nakon, 27. svibnja, u 29. kolu NL Varaždinu u goste dolazi Dinamo, a Mladost Ždralovi putuju u Split na gostovanje kod Hajduka.

U završnom 30. kolu, juniori Hajduka igrat će protiv NK Inkera u Zaprešiću, dok će Dinamo ugostiti nogometaše Osijeka. Obje utakmice igraju se 03. lipnja od 10 sati.

Utakmicu zaostatka Hajduk će odigrati u Osijeku 30. svibnja. Splićani imaju sve u svojim rukama jer s četiri pobjede sigurno osvajaju naslov prvaka u juniorskoj konkurenciji.

Ključne riječi

Komentara 12

BS
Blue_shirt
17:31 15.05.2023.

Interesantno je da se ovoliko medijske pažnje i članaka piše o "dječjem" nogometu. A recimo niti jedan medij ne piše kako danas npr. hajduk ima 9 stranaca na plaći ??? (Usput, Dinamo koji ima kao puno više novca ima samomo tri) Kako su igrali juniori je irelevantan podatak dok god je ovakav broj plaćenih stranaca. Isto tako je činjenica da npr. svi oni koji su u zadnje tri godine igrali ove juniorskim utakmice dinama i hajduka su danas ili u sloveniji ili u bih na plaći... Pa bih rekao da je ovaj izvještaj bitniji za avaz ili novice nego za VL

KR
kruni
18:03 15.05.2023.

Koje navijanje(sudac) za Hajduk, gadi mi se sve ovo, pa to su juniori što vam je ljudi

ZO
zoranos
17:29 15.05.2023.

Djeca trebaju igrati u miru, bez pritisaka i očekivanja da moraju pobjediti nekoga! Jel bilo normalno da na finale idu toliki ljudi, da se Mirta javlja u Dnevnik - a u Nizozemskoj nisu vjerovatno niti znali da Twente igra finale? I što se dogodilo? Dečki primili gol, raspali se i izgubili 5:0 - jer su igrali pod neviđenim pritiskom! Djeca ne smiju igrati pod takvim pritiskom jer će im se uništiti karijere! Pustite ih na miru - pritiskajte seniore koji igraju profi nogomet! Juniori su amateri, igraju za džeparac ... djeca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije