Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Las Vegasu

Ovo je bilo gadno: Bivši prvak neke fotografije sigurno ne želi vidjeti

Deontay Wilder - Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.02.2020.
u 12:02

Nakon borbe društvenim mrežama kruže fotografije koje bivši prvak Deontay Wilder ne želi vidjeti. baš na tim fotografijama vidi se silina Furyjevih udaraca

Tyson Fury (31) osvojio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji. Britanski boksač je u Las Vegasu tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio Deontaya Wildera (34).

'Kralj Cigana' potpuno je dominirao u meču, a kada je načeo suparnika više ga nije ispuštao iz mlina. Njegovi snažni udarci odsjedali su u Wilderovu glavu koji će sigurno još neko vrijeme osjećati posljedice meča.

>> Pogledajte galeriju s meča Fury - Wilder

Deontay Wilder - Tyson Fury
1/19

Nakon borbe društvenim mrežama kruže fotografije koje bivši prvak Deontay Wilder ne želi vidjeti. Baš na tim fotografijama vidi se silina Furyjevih udaraca.

Kada je Amerikanac nekoliko puta pao, znalo se da je samo pitanje vremena kada će Fury završiti borbu.

No u tome ga je preduhitrio Wilderov trener koji je u sedmoj rundi u ring ubacio ručnik i tako prekinuo borbu.

- Nisam dobro, ali to se događa. Danas je suparnik bio bolji, nisam bio posve spreman. Samo sam želio da me moj tim pusti da nastavim borbu, jer sam ratnik. I najveći padnu i vrate se - rekao je Wilder.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
12:14 23.02.2020.

Ima pametnoga trenera koji je imao muda baciti taj ručnik. Bolje predaja u sedmoj rundi nego teška ozljeda do zadnje.

KA
Karlovacbanija
16:03 23.02.2020.

Tyson je ono što boksu fali 20 godina. Tip je zabavljač ali prije svega, odličan bokser. Lud ko struja, ali na dobar način.

DU
Deleted user
12:31 23.02.2020.

Očekivano brate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije