Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksački spektakl

Fury postao vampir! Nevjerojatno što je 'Kralj Cigana' učinio suparniku

Tyson Fury
Foto: PA/Pixsell
1/5
23.02.2020.
u 09:32

Nekima se taj potez 'Kralja Cigana' zgadio, a nekima je bilo smiješno, kako kome. No, svi znaju da je Fury dobar boksač i veliki zabavljač

Tyson Fury (31) je u boksačkom megaspektaklu u Las Vegasu tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio tri godina starijeg Deontayja Wildera i osvojio naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji.

Britanac je dominirao tijekom cijelog meča, a njegovi udarci stalno su odsjedali po Wilderovoj glavi. Prepuna MGM Grand Arena u kojoj se okupilo 17.000 gledatelja, ali i oni pred malim ekranima svjedočili su nevjerojatnoj sceni.

Tyson Fury
1/19

Naime, Wilderu je od silnih udaraca potekla krv iz uha te mu nanio ozbiljnu ozljedu. Amerikanac je kasnije završio u bolnici,  liječnici sumnjaju da mu je puknuo bubnjić.

I dok je Wilder bio ošamućen i pokriven krvlju, u jednom trenutku su završili u klinču. Sudac ih je pokušao razdvojiti, a onda je Fury polizao Wilderov vrat po kojem se cijedila krv. 

>>> Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu nismo u mogućnosti objaviti. Video možete pogledati OVDJE.

Nekima se taj potez 'Kralja Cigana' zgadio, a nekima je bilo smiješno, kako kome. No, svi znaju da je Fury dobar boksač i veliki zabavljač.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
10:04 23.02.2020.

Tayson, al onaj drugi, je bolše grizel 😁

DU
Deleted user
11:14 23.02.2020.

Fury je razbio Wildera i suca, istukao ga kao malo dijete. Hehe.

MI
mad975.IA
09:31 24.02.2020.

Samo mu je poručio: "Napiti ću ti se krvi". Niste čuli za tu izreku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije