Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo ti izazov

Miočić čestitao Furyju i pozvao ga na okršaj: 'To bih ti pjevao u ringu'

Tyson Fury
Foto: Reuters/Igor Šoban/PIXSELL
1/4
23.02.2020.
u 10:26

Naš MMA borac već neko vrijeme razmišlja o boksačkom meču, a protivnik s kojim bi se okušao u ringu je upravo 'Kralj Cigana'

Tyson Fury nije štedio Deontaya Wildera u uzvratnom meču svjetskog boksačkog prvaka po WBC verziji. 'Kralj Cigana' je u megaspektaklu u Las Vegasu pobijedio Wildera prekidom u sedmoj rundi.

Britanski boksač je nakon borbe u svom stilu izveo šou u ringu, te je s navijačima zapjevao 'Bye, bye Miss American Pie'. Nije dugo trebalo da hrvatsko-američki UFC prvak Stipe Miočić na Twitteru čestita Furyju na pobjedi.

>> U njegovom stilu! Fury pred ring stigao na prijestolju kao kralj

Tyson Fury
1/11

'Čestitam. Volio bih pjevati Sweet Caroline u ringu. Idemo to odraditi', napisao je Stipe Miočić u svojoj objavi natuknuvši Furyju mogući međusobni okršaj.

Naime, naš MMA borac već neko vrijeme razmišlja o boksačkom meču, a protivnik s kojim bi se okušao u ringu je upravo 'Kralj Cigana'.

S druge strane, i Fury je nedavno otkrio kako bi rado u oktogon ušao baš protiv našeg Stipe.

- Volio bih ući u kavez i nekoga razbiti. Pokušavam dobiti veliku borbu jer se apsolutno nikoga ne bojim. Tko je prvak? Stipe Miočić? - pitao se Tyson Fury, pa dometnuo:

- Ma borio bih se s njime, ove sekunde bih pristao na borbu s njime. Ja sam 'Kralj Cigana' i to opaki. Vjerujte mi, nikoga se ne bojim.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
19:59 23.02.2020.

Hrgović ce sa Thompsonom ostati prosjecan boksač. Publika mislim na boksacku publiku ga radi toga ne obožava jer svi znaju kakav je Th. pjevač. Naravno Hrvatskoj publici je to uživancija.Važno je da se iskazuje mržnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije