Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva volja!

Osvojila srebro, otišla na kolokvij u Zagreb pa natrag u Baku

Mateja Kunović i Marina Sumić
Foto: Dražen Brajdić
02.05.2014.
u 10:36

- Karta je već kupljena i to vlastitim novcem. Što sam zaradila u te-kvon-dou to sam sada i potrošila - našalila se ova vječno nasmijana sportašica

Nakon što je krenula putem Ivice Kostelića (on ima četiri olimpijska srebra) i osvojila svoje treće srebro na velikim natjecanjima, Marina Sumić u petak je krenula iz Bakua put Zagreba, s namjerom da se već u nedjelju vratila na poprište Europskog prvenstva u te-kvon-dou. Zbog čega takve putne akrobacije?

- Kao studentica treće godine stomatologije imam kolokvij iz fiziologije, iz predmeta zbog kojeg sam upisala parcijalu. S obzirom da u pravilima mojeg fakulteta status sportaša ne postoji, a na nekim drugim poput ekonomije to imaju, ja se vodim kao redovan student i moram izvršavati svoje obveze. Srećom, organizirana sam i uporna pa uspijevam na dva fronta.

Kao dobro organizirana već u subotu navečer krenut će preko Istanbula opet za Azerbajdžan, u koji dolazi ranom zorom, nešto iza pet sati ujutro.

- Vraćam se ekipi, moram ih bodriti jer svi oni bodrili su mene. Svi su mi dragi prijatelji i želim biti uz njih.

Kaže da bi se vratila i da u četvrtak nije osvojila medalju, svoje drugo srebro na europskim prvenstvima?

- Karta je već kupljena i to vlastitim novcem. Što sam zaradila u te-kvon-dou to sam sada i potrošila - našalila se ova vječno nasmijana sportašica za koju kažu da je u reprezentaciji pokretač dobre atmosfere.

>>Golec i Sumić srebrni, Kunović brončana na Europskom prvenstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije