Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJERAJU GA IZ KLUBA

Olić ima plan B: Mogao bih otići igrati u SAD ili Emirate

'Wolfsburg's Ivica Olic plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, at the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, 15 February 2013. Photo: Sebas
Sebastian Kahnert/DPA/PIXSELL
08.10.2013.
u 13:02

- Znam da ne mogu raditi velike planove. Igrač sam u godinama i uvijek su moguće ozljede - realno će Ola

Ivici Oliću nije promaknula poruka trenera Wolfsburga u kojoj mu je najavio kako neće dobiti produljenje ugovora koji mu istječe sljedeće ljeto. Dieter Hecking smatra da je Ola sa 34 godine prestar za ambicije kluba kojem slijedi pomlađivanje momčadi.

- Ostanem li zdrav, spreman sam igrati još jednu sezonu u Wolfsburgu. Znam da nisam igrač koji može raditi velike planove jer sam u godinama, a ozljede postaju glavna opasnost. Znam da sve ovisi o zdravlju - realno će Olić.

Ukoliko ne dobije produljenje u Wolfsburgu, ima plan gdje nastaviti karijeru.

- Možda ću morati mijenjati zemlju i jezik. Možda budem završio negdje u Sjedinjenim Državama ili Ujedinjenim Arapskim Emiratima - zaključio je Olić.

>> Trener Wolfsburga: Ne znamo ima li smisla produljiti ugovor s Olićem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije