Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IO

Oglasio se Dinamo: Prioritet je izrada statuta. Uprava se mora pobrinuti za radna mjesta u klubu

Zagreb: Članovi Uprave nogometnog kluba Dinamo, arhivske fotografije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
11.03.2023.
u 15:06

U Upravu su ušli Tomačić i Podnar. Peras je ponovno imenovana za predsjednicu na mandat od četiri godine.

U 12 sati se u Dinamu održao Izvršni odbor na kojem je odlučeno tko se pridružio predsjednik Vlatki Peras i Dariju Šimiću u Upravi kluba. Danijel Tomačić i Darko Podnar svojim su dolaskom upotpunili četveročlanu Upravu Dinama. Što znamo o dvojcu? Tomačić je direktor karlovačke tvrtke Lana Grupa, koja je značajni sponzor Dinama.

Podnar je zato poznato lice u nogometnim krugovima, godinama je bio u vodstvu prvoligaša Istre 1961. U Pulu je doveo predstavnike grupacije Baskonia-Alaves, Španjolce koji i danas upravljaju klubom s Aldo Drosine. Zanimljivo je da je veliki navijač Dinama, koji bi mogao zamijeniti Krešimira Antolića, pa dvojbe nije bilo. 

Dinamo se o sjednici na svojim službenim stranicama oglasio priopćenjem. U što kraćem roku Uprava mora izraditi novu sistematizaciju radnih mjesta, a prioritet u radu savjetničkog tijela je izrada novog statuta. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

'U subotu 11. ožujka 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo. Na sjednici su donesene sljedeće odluke:

  1. Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor imenovao je Darka Podnara i Danijela Tomačića kao nove članove Uprave. Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave.
  2. Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu.
  3. Za savjetničko tijelo predsjednika, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su: Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.'
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Nesalomljivi
Nesalomljivi
15:28 11.03.2023.

A novi Statut kluba mora biti takav da ni Skupstina, ni Izvrsni odbor, ni Upravni odbor ne mogu donijeti nikakvu vazecu odluku ako se ekstremno-ljevicarska sekta u gradskoj vlasti s tom odlukom ne slozi! Uskoro ce navijaci uz ulaznicu morati nositi i LGBT zastavu duginih boja na utakmice, umjesto Dinamove...

BR
BRSA
15:48 11.03.2023.

Gradska i državna vlast su uništile Dinamo. Dinamo je mrtav.

Avatar mlijeko
mlijeko
15:12 11.03.2023.

Istra je u tim godinama igrala doigravanje za opstanak. Odličan izbor za ono što čeka Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije