Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SE RAZIŠLI

Oglasili se Dinamo i Kopić nakon smjene: Evo što su poručili

Europa League - Play Off Second Leg - Dinamo Zagreb v Sevilla
Foto: BORUT ZIVULOVIC/REUTERS
1/3
21.04.2022.
u 12:08

"Željko Kopić preuzeo je klupu prve momčadi u prosincu 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta"

Željko Kopić bivši je trener Dinama, a nakon što su novinari vijest podijelili s javnošću, potvrdila ju je i Uprava iz Maksimirske 128.

 >> Kopić više nije trener Dinama:

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost o tome da gospodin Željko Kopić više nije trener prve momčadi.

Željko Kopić preuzeo je klupu prve momčadi u prosincu 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta.

U službenim utakmicama u HNL-u i Europa ligi s plavima je upisao 13 pobjeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 27:10. Posebno ističemo fantastične pobjede protiv West Ham Uniteda i Seville u Europa ligi.

– Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnje dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom djelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i ono najvažnije – osvajanje naslova prvaka – rekao je Željko Kopić

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Kopiću na ostvarenim rezultatima te mu želimo sreću u nastavku karijere."

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Euforija nakon gola Hajduka protiv Dinama:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Castro
Castro
12:55 21.04.2022.

Pronaci pametno rjesenje za odraditi sezonu do kraja i odmah krenuti u akciju sa Jakirovicem. Sergej Jakirovic je daleko najbolje rjesenje za Dinamo za sljedecih par godina.

Avatar petrolio
petrolio
12:31 21.04.2022.

hvala kopiću, ali nije kapacitet za voditi prvu momčad. nadamo se dolasku jakirevića! 👍

Avatar southman
southman
13:15 21.04.2022.

" Međugorje " je okrenulo palac dolje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije