Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Kalinić: Svi živimo san i želimo ga dosanjati do kraja

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
21.04.2022.
u 10:11

drugo poluvrijeme ušli smo s gardom, dali smo gol i onda podsvijest čini svoje, spustiš se malo unatrag, oni su uveli dva napadača, pritisli su nas - rekao je golman Hajduka

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Nakon utakmice, njegov prezimenjak i golman bijelih, Lovre Kalinić, imao je samo hvalu za svoju momčad:

- Prošao sam sito i rešeto i čast mi je biti kapetan ove momčadi, pogotovo u ovakvoj utakmici. Imali smo dogovor da se bacamo na glavu od početka, utakmica se odvila tako kako se odvila, bilo je jako puno prekida, i tih 10 minuta nadoknade potvrda je koliko je bilo prekida. U drugo poluvrijeme ušli smo s gardom, dali smo gol i onda podsvijest čini svoje, spustiš se malo unatrag, oni su uveli dva napadača, pritisli su nas - rekao je golman Hajduka.

- Drago mi je zbog mog prezimenjaka Nikole, znam koliku je želju imao doći i biti dio ovoga svega. Bog sve vidi i nagradi te kad najviše treba. Hvala njemu i cijeloj ekipi, momci su dali sve što su imali, bilo je i razbijenih glava i slomljenih noseva, ali ovaj duh želimo zadržati do kraja. Idemo na glavu, u borbu, i što nam Bog da.

19.03.2022.,Split-Utakmica 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige izmedju HNK Hajduk i NK Lokomotiva na Poljudu. Dario Melnjak, Emir Sahiti, Lovre Kalinic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Do kraja je još dosta utakmica, svaku moramo odigrati s istim ciljem. U Koprivnici nema Livaje i Nikole, ali igrači koji su manje igrali moraju shvatiti da su sad oni ti koji moraju povući, ne bi bili igrači Hajduka da ne mogu iznijeti teret, i ja sam siguran da će oni to i napraviti - rekao je Lovre i zaključio:

- Hvala gledateljima koji su došli u velikom broju. U ovoj momčadi nema nikoga tko nema hajdučko srce. Svi živimo san i želimo ga dosanjati do kraja. Hvala svima koji su došli i bodrili nas, mi ćemo pokušati na terenu svaki put dati maksimum.

>> Erupcija oduševljenja nakon gola:

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
13:37 21.04.2022.

Kako? Prvenstvo je izbubljeno u 25., 26. i 27. kolu (Rijeka, Istra Dinamo). Tu je Hajduk izgubio prvenstvo jer je od mogućih 9 osvojio samo 2 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije