Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ZNAČI?

Nakon kiksa Dinama stigla značajna poruka iz Mostara: Je li to najava promjene?

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
21.04.2022.
u 09:46

Upravo je Jakirović jedna od najvećih želja navijača plavih, osobito nakon dominantnog marša kroz prvenstvo BiH u kojemu je osigurao titulu čak sedam kola prije kraja. Nakon silnih čestitki, zahvalio je još prije nekoliko dana ''svima koji su vjerovali'', a onda nakon Dinamova kiksa na Poljudu poslao još jednu poruku.

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo s 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Prvo poluvrijeme trajalo je čak 55 minuta zbog brojnih prekida prouzročenih ponajprije sudarima glava igrača uslijed velike borbenosti, ali bez ijedne izrazite prilike za postizanje pogotka s ijedne strane. Drugo poluvrijeme ipak je donijelo kvalitetniji nogomet, a prvu izglednu priliku imao je Dinamo u 58. minuti. Petković je dobro ubacio s lijeve strane, ali udarac glavom Emrelija bio je preslab pa je Kalinić lako pokupio loptu.

Ni prvo ni drugo nije oduševilo navijače, osobito one Dinamove. Krivca su nakon poraza našli u treneru Željku Kopiću. Grmi od posljednjeg zvižduka s društvenih mreža: ''Smijenite ga! Odlazi!'' Klub iz Maksimirske 128 još se nije službeno oglasio, a pitanje je i hoće li mijenjati trenera pet kola prije kraja, no navodno su neki kandidati već u niskom startu. 

Spominju se najviše Goran Tomić i Sergej Jakirović, čak i Damir Krznar. 

No upravo je Jakirović jedna od najvećih želja navijača plavih, osobito nakon dominantnog marša kroz prvenstvo BiH u kojemu je osigurao titulu čak sedam kola prije kraja. Nakon silnih čestitki, zahvalio je još prije nekoliko dana ''svima koji su vjerovali'', a onda nakon Dinamova kiksa na Poljudu poslao još jednu poruku.

"Svaki put neopisiv je osjećaj proći pokraj tribine i osjetiti ponos, radost i veselje navijača. Hvala vam na potpori i podršci cijelo vrijeme iako nekad nije išlo kako smo zamislili. Volim reći, ako nas ne podržavate u porazu, nemojte ni u pobjedama. Najbitnije je da uvijek dajemo sve od sebe. #igrajdokraja HVALA", stoji u objavi na Instagramu.

Je li ona svojevrstan oproštaj od Zrinjskog? Kreće li Jakirović put Hrvatske? Ostaje nam vidjeti...

>> Euforija nakon gola Kalinića:

Komentara 18

IS
istina00
11:28 21.04.2022.

jakirović je u BiH već osvojio prvenstvo i pokazao da zna i može i treba ga pod hitno dovesti u dinamo jer s kopićem dinamo NEĆE osvojiti HNL! ne samo zbog zadnje tekme, nego zato jer igramo loše već 2 mjeseca i samo na neku ludu upornost i sreću smo se do sada provlačili, ali ni to nije moglo trajati do vijeka! da je zoran mamić slobodan bio bi idealan jer je bio najbolji trener dinama u zadnjih 10 godina (na stranu sve ostalo), ali ništa od toga, dakle jakirović je best buy za dinamo!

BA
bacenheider
10:51 21.04.2022.

Dinamo ima da se pravi pokojni Dudek ne uvrijedi trenera dudeka koji nema pojma.Momcad mu nikako ne igra i provlacila se od utakmice do utakmice i sinoc umjesto da rijesi prvenstvo izabrao kukavicku igru i izgubio.Da je odigrao muski i da je izgubio bilo bi lakse.

ST
stefj
10:26 21.04.2022.

Sad je kasno, uprava je s Krznarom i Kopićem upropastila sezonu. Na to dodajte da nisu doveli niti jednog igrača kapitalca koji bi uz lošeg trenera ipak činio razliku i imamo to što imamo... Dinamo ima igrački kadar puno bolji od bilo kojeg drugog kluba u Hrvatskoj, još k tome i puno skuplji, no stručni stožer je katastrofa. Nema više mlađeg Mamića koji je mogao pokriti nedostatak ostatka struke, ili Bjelice koji je svojim stručnim timom znao zakrpati nedostatke igrača, te kroz uvježbavanje složiti tim. A nema niti nekog kreativca koji bi svojom pojavom na terenu napravio razliku... Na kraju ispada da je najkreativniji igrač je Petković, no zato je stalno ili pod faulom ili okružen trojicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije