Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAT ĆE SMISLITI NEŠTO

Valdasu nove glavobolje odmah nakon pobjede: Bijeli jako oslabljeni u iduće kolo

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
21.04.2022.
u 09:57

Zbog trećih kartona koje su obojica zaradili, morat će preskočiti susret sa Slaven Belupom

U sljedećem kolu Prve HNL, Hajduk će u nedjelju od 17 sati gostovati u Koprivnici kod Slavena i u tom susretu će momčad Valdasa Dambrauskasa biti jako oslabljena. Naime, strateg bijelih ne može računati na dva najveća napadačka aduta. Razlozi, srećom po Splićane, nisu ozljede već - kartoni.

Nikola Kalinić, strijelac jedinog gola u derbiju, dobio je žuti karton u 63. minuti zbog skidanja dresa nakon gola, a Marko Livaja je požutio poslije duela s Petrom Bočkajem u 89. minuti.  

Zbog trećih kartona koje su obojica zaradili, morat će preskočiti susret sa Slaven Belupom.

Podsjetimo,  u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti.  Ovom pobjedom treći Hajduk je stigao na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Dinamo očekuju još dva derbija, oba u Zagrebu, u 34. kolu će ugostiti Osijek, a u posljednjem, 36. kolu Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Euforija nakon gola:

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
11:30 21.04.2022.

Slaven je trenutno najlošija ekipa u HNL i ne igraju ništa tako da Hajduk tu neće imati nikakvih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije