Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgledaniji SP

Novi rekord - 837.000 gledatelja, i to bez utakmica polufinala i finala

26.01.2019.
u 07:07

Prvi i drugi krug igralo se u pet velikih arena – olimpijska dvorana u Münchenu, Royal arena u Kopenhagenu, Lanxess arena u Kölnu, Mercedes-Benz u Berlinu te Jyske Bank Boxen arena u Herningu

Postavljen je novi rekord svjetskih prvenstava što se tiče gledanosti. Potpuno očekivano. Jer, igralo se u dvije zemlje u koljima je rukomet ultra popularan.

Prvi i drugi krug igralo se u pet velikih arena – olimpijska dvorana u Münchenu, Royal arena u Kopenhagenu, Lanxess arena u Kölnu, Mercedes-Benz u Berlinu te Jyske Bank Boxen arena u Herningu.

>> Pogledajte što naš novinar Mladen Miletić kaže o nastupu rukometaša na SP-u

Dakle, postavljen je novi rekord u broju gledatelja na Svjetskim prvenstvima, a on iznosi 837.000 i to prije polufinala u Hamburgu i finalnog dana u Herningu.

– Dosadašnji rekord iznosio je 750.000 i bio je postavljen u Njemačkoj na SP 2007, objavio je predsjednik DHB, Andreas Mišelman.

1/14

Komentara 1

AR
Arger
12:40 26.01.2019.

Pa samo im je i do novaca stalo....jebo pravdu,nek se obaraju rekordi.Bas mi je drago sto Njemacka nije u finalu,a jos bi mi bilo draze da nisu ni Danci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije