Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Nova snimka: Navijači Evertona upali na igralište i krenuli na Torcidu

Everton - Hajduk
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.08.2017.
u 15:23

Hajduk se tereti zbog bacanja predmeta, nereda u publici, ulaska navijača u teren i uzrokovanja štete. Everton je pod istragom zbog bacanja predmeta i loše organizacije.

Prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige između Evertona i Hajduka nakratko je prekinuta u 35. minuti zbog nereda navijača.

Postoje dvije verzije incidenta na Goodison Parku. Englezi pišu da su hajdukovci prvi počeli s ubacivanjem predmeta nakon prvog gola Evertona, dok Torcida tvrdi da su reagirali na provokacije i gađanje s tribine Evertona. 

Hajduk se tereti zbog bacanja predmeta, nereda u publici, ulaska navijača u teren i uzrokovanja štete. Everton je pod istragom zbog bacanja predmeta i loše organizacije. Stoga će, po svemu sudeći, Uefa kazniti oba kluba.

 

Dobra vijest za Hajduk je što Uefa odluku neće donijeti prije uzvrata pa će bijeli Engleze dočekati na punom Poljudu.

A na internetu su se pojavile i snimke na kojima se vidi kako su i navijači Evertona sudjelovali u neredima i to tako da su upali na igralište. Nekoliko njih zatim je krenulo prema tribini s gostujućim navijačima kako bi se obračunali s njima, no policija ih je ubrzo obuzdala.

 

Engleski Mirror nakon svega poručio je kako je utakmica na Goodisonu pokazala da je huliganizam i dalje živ.

- Sjena huliganizma i dalje visi nad nogometom. Navijači Hajduka donijeli su boju na ogled s Evertonom pjevajući od prve minute. Međutim, nakon prvog gola počeli su bacati razne predmete zbog čega je utakmica nakratko prekinuta. To nisu scene koje želimo gledati na stadionima - piše Mirror.

Everton - Hajduk
1/14

Komentara 22

DH
dalibor.hren
15:30 20.08.2017.

Nadam se da, poznato pristojnu i pitomu, Torcidu nije napala i sam kraljica Elizabeta!?

DU
Deleted user
16:48 20.08.2017.

Treba im zabraniti igranje u Europi na par godina

DU
Deleted user
16:02 20.08.2017.

Ja samo znam da su svi krivi osim torcide i Rilova. Kaj Rilov u miru pojede 12 hamburgera i nikog ne dira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije