Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Pogledajte kako je igrač Hajduka 'ponizio' legendarnog Rooneya

Carbonieri
Foto: Screenshot
1/2
18.08.2017.
u 11:35

Carbonieri je ovog ljeta stigao u Hajduk, a mjesto u početnoj postavi ugrabio je nakon ozljede Borje Lopeza.

Hajduk je sinoć u prvoj utakmici četvrtog pretkola doživio poraz u Engleskoj, Everton je bio puno bolji i pobijedio s 2:0. Pred Splićanima je težak zadatak u uzvratu, gotovo nemoguć, ali u sportu nikad nema predaje.

No, hajdukovci su imali priliku iskusiti igranje protiv vrhunske momčadi na prekrasnom stadionu, a neki se mogu pohvaliti i ponekim potezom koji je zapeo za oko.

Jedan od njih je Brazilac Gustavo Carbonieri koji je nadmudrio i ''ponizio'' legendarnog Waynea Rooneya. Hajdukov nogometaš sjajnom je varkom igrača Evertona doslovno izbacio s travnjaka.

Carbonieri je ovog ljeta stigao u Hajduk, a mjesto u početnoj postavi ugrabio je nakon ozljede Borje Lopeza. Čini se da igra sa sve više samopouzdanja...

Komentara 9

DU
Deleted user
12:17 18.08.2017.

Lijep potez ali da je to ponizenje i nije. Koliko se puta slicno dogodi pa nikom nista.

BA
ban1903
13:58 18.08.2017.

Da li vi znate napisati normalan članak bez ponižavanja, vrijeđanja i ismijavanja? Vi ste novinarski huligani!

JO
josip
12:08 18.08.2017.

a gde su bre tvoji srbi? kakve su rezultate oni napravili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije