Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Everton zabio dva gola, težak posao Hajduka u uzvratu

Everton zabio dva gola, težak posao Hajduka u uzvratu
Foto: Reuters
17.08.2017. u 22:57

Bila je to utakmica Hajduka s dva lica. Splićani u prvom poluvremenu nisu ostavili dobar dojam, dok su u nastavku bili bolji puno bolji. Vratar Evertona James Pickford zaustavio je udarce Ohandze, Ercega i Memolle i tako spriječio Hajduk da s puno više optimizma čeka uzvrat na Poljudu.

Utakmica je otvorena pokušajem najveće zvijezde Evertona Waynea Rooneya koji je tukao glavom iznad vrata. Uzvratio je Vlašić čiji je udarac bio preslab da bi domaćini zatim zagospodarili terenom.

Obrana Splićana pokleknula je u 30. minuti kada nije dobro očistila ispred kaznenog prostora. Baines je centrirao s lijeve strane, a Michael Keane nadskočio Memollu i glavom zabio s tri metra.

1/14

Susret je u 33. minuti nakratko prekinut zbog nereda na tribinama. Prema dostupnim informacijama navijači Hajduka zamalo su se sukobili s navijačima Evertona, a na kraju su morali reagirati redari i policija.

U 45. minuti Savvas je pogriješio i izgubio loptu, Rooney dobro uposlio Gueyea koji je prevario Stipicu za 2:0. Hajduk je u nastavku pokazao puno bolju igru, no nedostajalo je malo sreće da zabije gol.

Uzvratna utakmica je za tjedan dana na Poljudu koji je već rasprodan.

EVERTON - HAJDUK 2:0

Pred 40.000 gledatelja na stadionu Goodison Park sudio je Kruzliak iz Slovačke. 

Strijelci: 1:0 Keane (30), 2:0 Gueye (45)

EVERTON: Pickford - Martina, Keane, Williams, Baines - Schneiderlin (Davies, 46), Gueye - Lookman, Klaasen (Calvert-Lewin, 63), Mirallas (Bešić, 76)- Rooney.

HAJDUK: Stipica - Juranović, Nižić, Carbonieri, Memolla - Savvas (Bašić, 85), Radošević - Vlašić, Hamza, Kožulj (Erceg, 65)- Ohandza (Said, 65).

Komentara 60

UV
Uvjekprotiv
21:45 17.08.2017.

tovari nas sramote

BI
billynik
21:45 17.08.2017.

Do kad će nas ova bagra huligana sramotiti po svijetu.

Avatar debela koli
debela koli
21:58 17.08.2017.

Izbaciti 5 godina iz Evrope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije