Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - ISTRA 3:0

Nova Rijeka oduševila, ovacije Kantride Alenu Pamiću

Rijeka Istra (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
12.07.2013.
u 21:32

Rijeka je bila izuzetno opasna, iako su nedostajali Sharbini, Maleš, Cesarec...

Ako je suditi po utakmici protiv Istre, Matjaž Kek sjajno je posložio momčad Rijeke. Na Kantridi je domaćin slavio s uvjerljivih 3:0, a mrežu gostiju načeo je donedavni Dinamovac Ivan Tomečak. Htio je centrirati s desne strane, no lopta mu je prešla preko noge i sretno završila u rašljama Ježine. Iako je bilo upitno hoće li igrati zbog ozljede, Leon Benko istrćao je od prve minute, te na kraju zabio dva gola. Prvo je u 39. minuti iskoristio odbijanac nakon udarca Alispahića, te efektno glavom poslo loptu u mrežu. Najbolji strijelac Rijeke konačnih 3:0 postavio je u 67. minuti, iskoristivši potpunu pomutnju u obrani Istre.

Rijeka je bila izuzetno opasna, iako su nedostajali Sharbini, Maleš, Cesarec...

Na Kantridi je bilo čak 6000 navijača, a na početku i na kraju utakmice Armada je gromoglasno skandirala Alenu Pamiću, zbog kojeg je utakmica počela minutom šutnje. Pripadnici Armade pozvali su cijeli stadion na skandiranje Alenova imena što je nagnalo oca Igora da se digne s klupe i nakloni navijačima Rijeke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije