Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema ponudu

Niko Kovač u Bayern želi dovesti Juventusovu zvijezdu

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.05.2018.
u 13:33

Prema pisanju talijanskog tiska Bayern je torinskoj Staroj dami spreman platiti 100 milijuna eura za argentinskog majstora

Njemački nogometni velikan Bayern, kojeg će od iduće sezone voditi hrvatski stručnjak Niko Kovač, sprema ponudu za napadača Juventusa Paula Dybalu.

Prema pisanju talijanskog tiska Bayern je torinskoj Staroj dami spreman platiti 100 milijuna eura za argentinskog majstora.

Niko Kovač
1/8

Dybala je ove sezone u 38 nastupa zabio 25 golova, međutim njegove igre nisu bile na očekivanoj razini i često je bio meta kritika.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Real Madrid, te Barcelona, međutim čini se kako je najbliži Münchenu gdje Niko Kovač polako slaže igračku križaljku za novu sezonu.

Argentinac je stigao u Juventus u lipnju 2015. iz Palerma za 32 milijuna eura.

Sve je izglednije i kako će poljski napadač Robert Lewandowski ovoga ljeta napustiti Bayern. Lewandowski se već duž vrijeme veže uz Real Madrid, premda su i premierligaši Chelsea i Manchester United spremni ući u borbu za njegove usluge.

Napadač je trenutno pod ugovorom s Bayernom do 2021. godine. Lewandowski je na Allianz Arenu stigao 2014. iz Borussije Dortmund, a u 124 nastupa zabio je 105 golova.

Komentara 3

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
14:24 04.05.2018.

Bolje mu je onda za te pare Salaha dofurat jer Roben je ionako pred kraj karijere a igra na toj poziciji!

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:28 04.05.2018.

Niko Kovač u Bayern želi dovesti balkanske zvijezde i prave hrvate istinske domoljubne klase braču Šapina i Zdravka Mamića kako bi od bavarskog giganta stvorili sličan aparat za izvlaćenje nelegalnog novca poput GNK Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije