Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŠAO SE

Pogledajte genijalnu Modrićevu foru kojom je dobro nasmijao navijače!

Modrić
Foto: Reuters
03.05.2018.
u 18:46

Neki su podsjetili da je Modrić svojedobno u utakmici s Borussijom mjerio udaljenost živog zida zbog čega je dobio žuti karton.

Igrala se sudačka nadoknada utakmice Real Madrida i Bayerna, a Bavarci su očajnički pokušavali postići gol koji bi ih odveo u finale Lige prvaka.

Realovci su se pred svojim navijačima žestoko branili i nestrpljivo očekivali posljednji zvižduk Cüneyta Čakira.

Turski sudac u jednom je trenutku podignuo ruku kako bi pokazao da je lopta za Bayern, a Luka Modrić iskoristio trenutak i pogledao na Čakirov sat kako bi provjerio koliko ima do kraja.

Modrićev potez nasmijao je navijače na društvenim mrežama, a neki su podsjetili da je svojedobno u utakmici s Borussijom mjerio udaljenost živog zida zbog čega je dobio žuti karton.

Modrić
1/10

Komentara 8

SL
shooshko.luka
20:40 03.05.2018.

peti

TO
Tomi0713
20:27 03.05.2018.

Cetvrti

Avatar pittbull
pittbull
19:46 03.05.2018.

A ovo drugi... 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije