Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operiran u München

Bayernov direktor doživio srčani udar uoči utakmice u Madridu

Jan-Christian Dreesen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.05.2018.
u 13:54

Uoči utakmice na Santiago Bernabeuu pozlilo je Bayernovom financijskom direktoru 47-godišnjem Janu-Christianu Dreesenu

Bayern nije izborio finale Lige prvaka. U uzvratnom polufinalnom susretu bavarski klub je Madridu igrao protiv Reala 2:2. Uoči utakmice na Santiago Bernabeuu pozlilo je Bayernovom financijskom direktoru 47-godišnjem Janu-Christianu Dreesenu.

U prvom se trenutku nije činilo toliko dramatično, a prvu pomoć mu je pružio klupski liječnik Roland Schmidt. Kasnije se pokazalo da je Dreesen doživio srčani udar.

Jan-Christian Dreesen
1/5

Madridski liječnici stabilizirali su mu stanje te je zrakoplovom prebačen u München gdje je operiran. Jan-Christian Dreesen stigao je u Bayern 2013. godine, a s bavarskim klubom ima desetogodišnji ugovor.

Komentara 1

PI
Penava ivan
21:33 03.05.2018.

Evo upravo je moja Baba dozivjela Srcani udar molim vas odjaviji te..Koga zaboli ona stvar za finaciskog Direktora ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije