Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAKAV NEUKUS'

Za ples iskoristila glazbu iz slavnog filma pa se žestoko obrušili na nju!

Nicole Schott
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.02.2018.
u 12:05

I dok je skladatelj John Williams za glazbu u filmu dobio Oscara, njemačka klizačica na udaru je kritika jer je njezin izbor pao na tu glazbu.

Njemica Nicole Schott na žestokom je udaru nakon nastupa u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Ona je naime plesala uz pjesmu iz filma Schindlerova lista iz 1993., koji govori o Holokaustu za vrijeme Drugog svjetskog rata. Glavni lik je Oskar Schindler koji je pokušao poštedjeti tisuće uglavnom poljskih Židova tijekom Holokausta omogućivši ima da rade u njegovim tvornicama.

Nicole Schott
1/16

I dok je skladatelj John Williams za glazbu u filmu dobio Oscara, njemačka klizačica na udaru je kritika jer je njezin izbor pao na tu glazbu.

- Nitko ne bi trebao klizati na Schindlerovu listu - napisala je kolumnistica USA Todaya Nancy Armour.

- Njemica je klizala na glazbu iz Schindlerove liste. Nastup je trebalo odmah prekinuti. Što to radite Nijemci - napisao je David Struve.

- Ovim potezom njemačka klizačica pokazala je neukus - jedan je od komentara na Twitteru.

Schott je na kraju završila 18., a zlato je uzela 15-godišnja Ruskinja Alina Zagitova.

Komentara 4

DO
donIvan
12:32 23.02.2018.

Meni to zvuci kao diskriminacija, svi smiju osim nje iz razloga sto je njemica

SV
svesevracasveseplaca
12:14 23.02.2018.

Nitko normalan se ne buni osim fasista ....

Avatar rubinet
rubinet
13:44 23.02.2018.

plesala..pa što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije